prosim ta rng,a aky mas nazor na vitaminy uzivane na lacny zaludok???aj to prispieva k detoxikacii???a je dolezity vitamin C pre detoxikaciu?
Otázky na RNG
RNG dakujem velmi pekne za rady, vsetko som si vcera poobjednavala a pre istotu do zasoby aj progesteronovy krem, len az potom som si uvedomila ze ma v nazve SW Progesterone Cream, 97% Natural,je to problem?
Nuz ked chces vidiet rozdiel o co je ucinnejsie liecenie rakovin alternativou, staci si pozriet porovnanie jednej z Mexickych nemocnic v zrovnani s US onkologickymi "modernymi pokrokovymi" klinikami
www.oasisofhope.com
Pri tom cena za liecenie v Mexiku aj s pobytom je maly zlomok ceny v USA. Takze tam je ten pes zakopany, onkologia v USA zaraba hrozne peniaze a neda si do toho lacnou konkurenciu siahat.
Nedavno vysla napr kniha, kde popisuju 350 roznych protirakovinnych prostriedkov a metod,,ktore nie su samozrejme dovolene v USA otvorene pouzivat, len tajne a sukromne.
www.alternativecancerresearchinstitute.com
Viac o dnesnej situacii , naozaj novych objavov , ako sa rakoviny siria a spojenei chorob s ekonomiou a politikou zdravotneho priemyslu a prepojenie na svetovkladu pozri napr na
www.youtube.com
a to ta velmi rychle vylieci z naivity okolo medickeho priemyslu a jeho "sluzbam" ludom.
Davky vitaminu C na to aby zabijalo rakovinne bunky zacinaju od 50 grsmov denne cez IV, do zily. Potichu sa tak rakoviny liecia az davkami 100 gramov intravenozne so znacnym uspechom. Zialbohu, ziadny doktor sa ti to neodvazi dat, lebo by ho onkologivkla mafia okamzite prenasledovala. Takze sa to robi len sukromne a potajomky, alebo na klinikach napr v Mexiku, kde je to dovolene.
V USA sa o tom nemoze ani rozpravat, lebo sa im podarilo FDA vydat nariadenie, ze tvrdit, ze sa rakovina da liecit inac nez chemo, ozarovanim a chirurgiou je protizakonne. A to si myslime, ze mame slobodu vyjadrovania sa zabezpecenu ustavou, hahaha.
A vobec ti nepomozu ziadne dokazy, ze to pracuje de fakto, zakon hovori ze nie a hotovo.
cize je mozne ten vitamin podavat do zily ako PREVENCIU nie ako liecbu, kedze viem, ze pri LIECBE napriklad chemoterapiou som nepocula ze by sa pouzivali nejake pridavne latky, iba lieky proti zvracaniu, a co je chemo oproti vitaminu c...cize zas oj....vanie zo strany lekara
Skrutka, oblicky sa daju cisdtit napr cajom chanca piedra, pecen cistit a regenerovat protokolom dr Berksona, pluca cistit odhlienovanim(NAC, Carvacrol) a na regeneraciu je adaptogen cordyceps, cievy sa daju cistit lecitinom a lipazou, , creva absorbentmi a mikrovlakninami, atd.
GoFruit, ked zoberies enzymy na prazdny zaludok a dobre ich zapijes, cast sa neznici kyselinami a dostane do criev. tj po absorbcii do krvi cistia telo. Lepsia forma na cistenie je entericky pokryta, ta sa vobec v zaludku nerozpusti ale az v crevach, tj absorbuje sa z nej podstatne viac.
Zivocisne enzymy sa nicia kyselinami viac, nez rastlinne, fungalne alebo bakterialne
Proteolyticke rozkladaju len proteiny=bielkovinne latky.
no to je mi jasne ze co ide cez usta je potrava, a co cez zilu je uz liecivo. skor ma zaujima, ako je potrebne posilnit oblicky, pecen, a ine vylucovacie organy, napriklad cez klystir, ked to napriklad ani pri chemoterapii nerobia, a zrazu ked sa ide podavat vitamin, tak uz je nebezpecie poskodenia obliciek....ehm. a ze ci su nejake fakt mozne vedlajsie ucinky, a ako sa to lisi od spapania c cka ustami mnam.
Rng, na precistenie tela sa daju pouzit aj traviace enzymy (ked ich nezjem s jedlom ale hodimu pred nim) alebo len tie proteolyticke/systemicke? Lebo na iherb je maly vyber systemickych. Dakujem
Kikomorisko, neviem. Ale iste tie operacie nebudu robit naraz, aspon si myslim, takze ma casi na to , aby vyskusala vyplavit tie kamene chancou piedrou alebo riedenim zlce sylinarinom
Pri tom treba brat samozrejme plno mikrovlaknin, nech tu zlc vynesie von z tela, lebo inac nase setrne telo ju reabsorbuje do krvi a hodi spat cez pecen do zlcnika....
Odporucam brat aj policosanol, co znizi vyrobu cholesterolov v peceni a tym aj ich moznost tvrdnut do kamenov v zlcniku.
Koloidna strieborna voda se nesmie nicim riedit. A pokial je to obycajna koloidno/ionicka, tak sa do oci moze pouivat bez problemov, Ja som pouzival od 6 do 40 ppm bez akychkolvek problemov. Tie upozornenie nanutili zrejme na vyrobcov farmaceuticke a lekarsdke lobby, ktor chce predavat svoje antibioticka kvapky, ako restasis,za besne ceny, ktore zialbohu ale nie su ucinne ani na plesne, ani na virusy ani na kvasne infekcie, dokonca ani nie na niektore bakterialne. Ale koloidne striebro je a to im berie dlhorocny predaj roznyvch kvapiek