prosim ta rng,a aky mas nazor na vitaminy uzivane na lacny zaludok???aj to prispieva k detoxikacii???a je dolezity vitamin C pre detoxikaciu?
Otázky na RNG
Ziadaj GSE,nie citricidal. Cisty citricidal nikto nepredava, GSE ho ma 33% .
Zinok (25-50 mg), selen 200 mcg
Neber spolu s potravinami obsahujucimi zelezo. MOzes brat aj len s mliekom alebo dzusom alebo zapit vodou.
To cislo mi nic nehovori na glukosamin. Odporucena davka glukosaminu je 1500 mg denne, chondroitinu 600 mg denne, MSM az 2000 mg denne.Bromelain tiez pomaha tieto transportovat a zabudovat.
Ale aj ine veci su dobre, napr zelatina, huspenina, gumove medvediky(ak obsahuju pravu zivocisnu zelatinu)
ahoj RNG, dakujem za mail.
telefonicky poziadam konatelku, aby mi poslali citricidal, ten v databaze nieje, oreg.olej ano. a chcem sa opytat, s cim sa vstrebava zinok a selen???? mozem ich brat len tak ciste, ci maju nejakeho "pomocnika"??? a aka je denna davka pre cloveka- v mg, a v mcg. PROSIM ODPOVEDZ .
taktiez muzovi glukosamin -cislo produktu 41636 - len ci mu bude 90tabliet stacit - je 3 roky po operacii kolena a boli ho. stacili by tie davky, co tam su????? odpovedz objektivne, nie komercne. dik moc.
RNG, prosim este mi odpovedzte na poslednu otazu z dnes 09. 19...dakujem....
Divoky jam je potravina mexickych indianov, pouzivaju ju ako pripohu v ovela vacsich kvantitach, nez ja radim.
Takze nemusis mat z nej strach.
Mieone, na zuzenie porov poznamm len trpke latky(astringent), niektore kremy ich obsahuju, ale ja sa velmi kozmetikou nezaoberam a uz vobec neviem, co sa na Slovensku predava.
Anikeka,ja sa tiez liecim alternativnou liecbou a ked som posledny krat bola u neurol.tak som jej normalne ukazala papiere z tejto liecby a suhlasila s nou,a vsade kde idem na vysetrenie to ukazujem,lebo si myslim,ze niektore chorpoby su zhorsene len tym,ze my chybaju vit.a miner.aj sama neurol.to hovorila.Myslim,ze sa nemisis bat,to len pomoze....ale jasne,ze to zalezi aj na lekar.aky je aky ma postoj k prirodnym doplnkom.Ved sami lekari kazu jest vela zel.ovocia atd.
Ten Psylium uz mam,druh mi pisal sms,ze mi ho kupil v lekarni v CZ,dakujem este raz za rady.
RNG, chcela by som sa spytat, uz viackrat si tu spomenul, ze moze pomahat divoky jam, chcem sa spytat ci mi moze aj uskodit, lebo nerada si ddavam do seba nieco ked o tom lekari nevedia a radit sa s nimi o tom bojim
RNG mne prosim neporadis?
Dakujem este raz RNG,a zonula pokusim si to pozhanat.Prajem Vam krasny den a aj v zivote vela stastia.