prosim ta rng,a aky mas nazor na vitaminy uzivane na lacny zaludok???aj to prispieva k detoxikacii???a je dolezity vitamin C pre detoxikaciu?
Otázky na RNG
Fiola 15 gramov vilcacory ma tie iste ucinky na odmaskovanie ako 2x10 kvapiek Samenta. Caj ale treba pit aj s usadeninou, lebo nie vsetko vo Vilcacore je vodorozpustne.
Vilcacoraje indianske meno pre latinsky zvanu bylinu(liana) uncaria tomentosa. Po anglicky sa vola cat's claw, spanielsky una de gato, cesi ju volaju kocici drapek.
Maskovanie rakovinnych buniek a bakterii je inym "hlienom" nez to, co vydavaju nase sliznice. Takze na to je NAC neucinne.
I3C a DIM zabranuju nejakej latkovej premene v rakovinnych bunkach, cim ich znicia. Tiez vplyvaju nejak na niektore hormony, cim spomaluju vyvoj tzv. hormonalne zavislych rakovin.
I3C(Indol3 carbinol) a DIM(diindoilmetan) su pribuzne latky tazene z kapustovin povodne.
Indonal je firemne meno pre liek obsahujuci I3C.
I3C a DIM sa v USA predavaju volne ako potravinove doplnky.
Ja ich v obchodoch zatial nemam.
RNG
a to samento a vilcacora:
ja pijem caj z vilcacory-ten obsahuje aj TOA aj POA ? -takze sa vlastne ucinok eliminuje-ničí?a vilcacora teda cela bylina-nielen vytazok samento nema liecive ucinky na odmaskovanie?
a to sa tie patogeny a nadory maskuju hlienom? nestacilo by teda nejake odhlienovacie latky ako spominate napr. aj ten NAC ci ine?
- a co je to ten Cats Claw ?
a este neviete povadat aj na akom principe funguje to I3C ? ked napr. samento odmaskovava nador, tak co robi, ako to robi I3C ?
indonal poznam
a ten DIM sa prosim vas
-
RNG
-
kde predava, nikde som o nom nepocula. mate ho vy? kde sa da zohnat?
Vilcacora=cats claw=uncaria tomentosa je bylina s hromadou roznych pouziti, Hlavna je ale silne antimikrobialna funkcia, velmi sirokospektralna. Preto bola uncaria uz dlhe roky predmetom zaujmu a vyskumu zapadnou medicinou.
Kedze sa ale nepodarilo z nej alebo na zaklade nej vyrobit podobny umely produkt(prirodne sa nedaju patentovat, pri patente musis totiz dokazat, ze to pred tym neexistovalo a ze ty si to urobil) tak stratili komercny zaujem, podobne ako aj o mnohe ine.
Na zaklade rozborov a pokusov ale zistili dva druhy ucinnych zloziek, skratkami TOA a POA. Kedze TOA pre niektore aplikacie udajne blokuje cinnost POA(kontraverzia este stale nie je vyriesena) vyrobili extrakt bez TOA(TOA free), ktory nazvali Samento
Rozne funkcie v tele ktore tymto pripisuju by zaplnili stranu. Ja sa sustredujem len na mimoriadne ucinne, nie ciastocne.
A tam su vysledky oboch pri lieceni rakovin a roznych chorob, specialne zaujimave pri tzv autoimunnych
Samento silna stranka je nejakym sposobom odmaskuvanie zamaskovanych patogenov, ci uz sa jedna o odmaskovanie tumorov, ci roznych bakterii, ci nakazenych buniek, ktore si vytvoria na stenach barieru mukoznych latok, cez ktoru nasa telesna obrana nevidi.
Tak aktivuju nasu vlastnu obranu, pricom sami tie ucinne latky su znacne antimikrobialne
ahoj RNG, prosim ta aky je rozdiel medzi samentom a cats claw, niekde pisu ze je to to iste a niekde ze cats claw je stimulant a samento je modulator imunitneho systemu. tak neviem. dakujem
vsetky kapustoviny(kel, kalerab, kapusta, karfiol, brokolica) obsahuju protirakovinnu latku I3C, ktora je ucinnou latkou v lieku Indonal.
Problemm je davkovanie, potrebne je 600 mg I3C alebo DIM, a to je ekvivalent vyse kila brokolice...
Takze vytazky su klinicky ucinne jedenie brokolice sice pomaha, ale nie je az natolko ucinne.
hej, to je skoda, lebo prirodne je predsa lepsie, teraz som niekde pocula, ze surovy kel je vyborne ucinny proti rakovine. a je to dokazane, a tiez na pana, co takto lieci aj inymi prostriedkami an prirodnej baze, zevraj zaluju...
Tie "nejake prirodne" boli porovnavane pred vyse 20 rokmi so syntetickymi, niekde predtym som uviedol aj tabulky vysledkov 15 lekarov, ktore jasne dokazali vyssiu ucinnost hypericinu, ako syntetickych SSRI, a to nemcom zrejme postacilo na to, aby dali na trh viacero liekov s obsahom hypericinu(Lubovnik), ktore predpisuju ovela viac, ako synteticke.
Falosne spravy o neucinnosti prirodnych rozsiruje farmaceuticky priemysel, lebo im to ohrozuje prijmy.Samozrejme, ziadne studie o tom na potvrdenie nedava. Oplut staci, ludia to zozeru....
dakujem za odpoved pan RNG. ale ako som uz pisala, fevarine uz neberiem, predpisal mi ho lekar, a to som vtedy bola na uplnom psychickom dne, neviem ci by mi nejake 5thp ci lubovnik zabrali v kratkej dobe...a v takom stadiu poruchy..konkretne OCD. ale urcite som za pouzivanie prirodnych liekov, len vtedy ma to vobec ani nenapadlo vyskusat nieco nechemicke...na prirodnej baze. mimochodom..za ten rok som osobne nepocitila ziadne vedlajsie ucinky a citila som sa lepsie....az skoro uplne ako pred problemami...predtym nez mi zacali psychicke problemy ocd...
Adipex obsahuje synteticky stimulant phentermin, podobny amfetaminom, ktory ovplyvnuje centralny nervovy system. Samo o sebe ma dost skodlivych ucinkov, hoci nak stimulant je velmi ucinny, ale v kombinacii s imymi liekmi moze sposobit smrt(MAO inhibitory a Redux)
Byt na mne, ja by som ho vobec nepripustil na trh.
Ved prirodnych dietnych je dost a aj znacne ucinnych, bez bocnych skodlivych ucinkov. A nahle zhodenie vahy je zdraviu nebezpecne aj tak.
pozrite na;
www.drugs.com
Fevarin(fluvoxamine) je synteticka droga z mechanizmom ucinnosti SSRI, tj zvysuje hladinu serotoninu, Ale ma velmi vela moznych nervovych a inych postrannych skodlivych ucinkov
www.pharmamedics.com
Nevidim dovod, precio ho brat, ked su na trhu prirodne latky na zvysovanie hladiny serotoninu(lubovnik=St Johns Wort, taktiez mechanizmus SSRI, pouzivane v Nemecku miesto syntetickych, L- tryptophan a najma 5-HTP su prirodzene polotovary na vyrobu serotoninu, z ktorych si telo vyrobisamo potrebne hladiny)
Co sa tyka zvysenia hladiny serotoninu, znizi to paniku, nervozitu, obavy, privedie pocit vyrovnania a spokojnosti. To sa moze premietnut do jedenia a sposobit pribranie. Ale kila su z extra potravin, nie z drogy ani z potravinoveho doplnku...