prosim ta rng,a aky mas nazor na vitaminy uzivane na lacny zaludok???aj to prispieva k detoxikacii???a je dolezity vitamin C pre detoxikaciu?
Otázky na RNG
RNG nestras, co na mna lezie?? Mas pravdu, ako som zacala brat tie atb tak som dostala za dva dni gynekologicke potiaze - svrbenie a scervenanie a moj gynekolog sa hneval, ze som brala ATB.. Lenze ten zub tak hrozne bolel.. Mozem brat tieto doplnky aj tehotna?
myis, nieco na teba lezie, bran sa.
Atb. otvaraju dvere plesniam a kvasnym kulturam, skus radsej sirokospektralne antimikrobialne, tie potlacia aj bakterie, aj plesne , kvasne kultury dokonca ciastocne aj virusove.
Napr, oreganovy olej alebo GSE .
Na extra energiu je kokosovy olej niekolko lyziciek denne.Je zaroven mierne antimikrobialny(antiviralny antobakterialny protiplesnovy aj proti kvasnym infekciam, ktore sa ti mohli rozmnozit v crevach po brani ATB.(candida albicans)
RNG, beriem Alaska deep sea fish oil EPA a DHA, beriem selen, magnezium, zelezo a vapnik a vitaminy pre tehotne zeny - Fermivit.. Citila som sa super, ale teraz som musela antibiotika a citim sa unavena - zub sa mi zapalil nerv
Oprava, ...lymfa je hlavny nosic odpadu z tela...
Myis, zvysena spotreba potravin potrebuje zvysene cistenie tela.
Takze extra voda , enzymi a telesny pohyb(lymfa sa pohybuje pumpovana len pohybom svalstva a lymfa je dlavny nosic odpadu z tela)
Dufam, ze beries extra mineraly na kosti a rybaci olej na cirkulaciu, ktory zaroven obsahuje DHA na zlepsenie vyvoja nervovej sustavy a mozgu dietata.
A samozrejme rybaci olej obsahuje aj vitamin D na kosti. Zaroven je protidepresivny(D)
jaja, nie , yam pouzivam obcas aj ja(muz), lebo vekom hormonalne hladiny klesaju a zacne zrychlene starnutie, comu sa chcem podla moznosti vyhnut.
Ahoj RNG, chcela by som sa spytat, co by si odporucil, aby som sa necitila taka unavena v tehotenstve..
k tomu yamu- nemusia ho používať len ženy v prechode, ako je tam napísané???:-)
dakujem ti pekne:-)...
jaja, inac yam by ti nijak neuskodil, ja by som ho pre istotu bral