prosim ta rng,a aky mas nazor na vitaminy uzivane na lacny zaludok???aj to prispieva k detoxikacii???a je dolezity vitamin C pre detoxikaciu?
Otázky na RNG
payn, B-3 500 mg je konska davka, dovazam to vlastne len pre ludi s epilepsiou alebo nervovymi problemami, lebo tolko normalne telo nepotrebuje.
Ani Stress B nie je navrhnute na kazdodenne pouzivanie pre kazdeho, len na stresove situacie a pripadne pre ludi s nervovymi poruchami(depresie, paniky...)
tiskar, ja beriem do caju(1.5 litra, pijem to cely den) lyzicku(4 gramy ) kyseliny askorbovej miesto citrona. Nemam z toho ziadne problemy, lebo je to dobre rozpustene.
Ale ked chces uplne neutralny vitamin C, je tam Buffered C za polovicu ceny esteru C.
Je to tiez neutralny kalcium askorbat, ako aj ester C ale nie esterizovany a patentovany, tj lacnejsi.
a co najlepsie a najrychlejsie odstrani ortut a ine podobne tazke kovy a zluceniny z tela?
najo 2906, klicivost semien velmi zavisi od ich veku. Cerstve semena koriandra by ti mali dat dost vysoke percento klicivosti.
RNG, dnes som si chcel objedat magnesium, no nemaju ho, planujes poslat zasielku? A je lepsie brat samostatne zinok, vapnik, horcik alebo radsej zmes Cal-Mag-Zinc(chelat)? A este sa chcem spytat na Niacin B-3 500mg, mozem ho brat spolu so Stress-B, kedze obsahuje tiez Niacin? Dakujem.
navi,viem,ze tato tema nie je nasa,ale ti este odpisem na vcerajsok...no vidis ,tazko sa veri tomu,ze?ze aj dobry ludia existuju.../lekari/a ja som mala po dlhej dobe na takeho stastie...a ver mi kupim si len to,co ja chcem a kde chcem...k nicomu ma nenuti...prepac RNG,lebo je to tvoja tema,ale len som chcela odpisat....pekny podvecer...
Dobrý deň...dakujem za radu, semená koriandra si viem zohnať.Všeobecne sú dobre klíčiace?Nie sú s nimi problémy?
aha, precistovanie traviacej sustavy?
Nuz koloidne striebro necisti, len zabija rozne mikroby.
Na prazdny zaludok 4x denne je na zabitie helikobaktera. Na pokazeny zaludok 2 glgy zabije premnozene bakterie. Vcitane salmonel, escherie coli atd.
Ked vacsie mnozstvo -niekolko glgov na prazdny zaludok zapijes poharom vody, dostane sa ti mala cast aj do criev este aktivna.
Inac ucinnost koloidneho striebra v zaludku trva len niekolko minut najviac.