Otázky na RNG

jancecka

Ahoj RNG, ja viem že som sa ťa to už pýtala, aj som to mala uložené medzi e-mailami, ale raz nám padol net a všetko sa nám vymazalo. Raz som sa ťa pýtala niečo na zapareniny. jedná sa o tú moju švagrinu. Ako stále sedí a má ruky pri tele, tak sa jej už druhý krát vyhodili pod pazuchou nepekné vypareníny, ale je to otvorená rada, mama skúšala repík, rôzne maste z lekárne, doktorovi nechceme ísť,lebo jej dal antibiotiká a uškodili jej na žalúdok, čiže radi by sme to vyliečili zvonku. Ako to mala prvý krát krásne to zmizlo a zasušilo sa,no nevieme čo pomohlo, keďže používame všetko. A je to tu zas. Jedna kamarátka mame poradila šalviu, no neviem či pomôže. Ty si mi niečo spomínal, a rada by som si to objednala v tvojej predajni, len mi prosím napíš čo to bolo a kontakt na predajňu. ďakujem moc

letnuska

aky pripravok najlepsie detoxikuje organizmus od Tazkych Kovov a zbavi telo vycisti od Ortute, olova , kadmia a inych? existuje aj na toto nejaky doplnok?

dmsa

co je to DMSA? (lieky - DMSA —látka, ktorá viaže a vylučuje ortuť z tela, nie je práve najlacnejšia) to som nasla, len neviem ci je to to co aj vy mate v ponuke,ci nieco ine?

majo2906

RNG...Aj v niektorých zaujímavých knihách o plesniach sa píše že kvasinky viažu ťažké kovy a ked človek začne protikvasinkovú diétu tak kvasinky zanechávajú za sebou ťažké kovy a telo je úplne z toho hotové a preto sa ľudia cítia taký unavení, majú depresie a skrátka pociťujú ako s tým telo bojuje...no ale ked predtým nastane detox zeolitmi tak to ide omnoho ľahšie.

eva 10

rng prosim o pomoc pri vyberu konkret lieku na prirodnej baze na podporu mozgovej cinnosti pre 4 rocne dieta zacina rozpravat a chodi s pomocou ma aj ved. diagnozu CAH bez solnej poruchy uzivame hydrocortone ma vek kosti na 1,5 az 2 roky prosim aj o davkovanie vopred dakujem

micia

RNG v Lucenci nemate silnu zmes antioxid.Formulu ale nieco ine vraj miesto toho? co to je?a aka je cena, mnozstvo zlozenie?rovnake? diki a prosim o rychlu odpo,potrebujem vediet uz aj teraaaaaaaaaaaaaaaz...........