Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Otázky na RNG

usiko

sara, ja nie som usisko, ale usiko.....

5HTP mi pomaha vytvarat serotonin v mozgu....daj si do vyhladavania 5HTP...najdes originap prispevky od RNG....

oli

Ale bolo by ozaj najlepšie touareg keby mal RNG nejakú svoju poradňu, aj keby už sám doplnky neponúkal, ale bol by ochotný poradiť. Žiaľ nájdu sa aj ľudia, ktorí vedia jeho ochotu zneužívať a to si rozhodne nezaslúži.

rena1

RNG, prosim Ta mozem brat s tvojimi doplnkami (5-htp) rivotril...nie vzdy sa mi podari zohnat Sjw, prip. nieco ine a 5-htp nestaci. Dakujem

touareg

Ved prave.Ja som tiez toho nazoru, ze radsej si priplatim za tie doplnky viac,len nech viem, ze ked sa mi minu, bez problemov si mozem kupit dalsie.A nelutujem dat za ne aj viac penazi, pretoze vidim, ze mi velmi pomahaju.
Alebo keby to RNG este skusil s inym manšaftom, teda vymenit ludi,myslim šefa-konatelku.Neverim, ze by nenasiel niekoho, kto by bol sikovny a zanieteny pre tuto pracu.Ja ho vobec obdivujem, ze dokazal spolupracovat 4 roky s clovekom, ktory pravdepodobne nejavil velky zaujem o tuto pracu a viezol sa popri RNG, ktory platil z vlastneho vrecka a zneuzival dobre srdce RNG.Mal ju -konatelku uz davno vypoklonkovat.Az sa nemylim, je mu to rodina-neter, ale nie som si isty, mozno zavadzam a v tom pripade sa vopred velmi ospravedlnujem,ak nepravom niekomu ublizujem, ale vies ako je to, iste mu to bolo neprijemne vyhodit vlastnu rodinu,preto ja stale hovorim, ze najhorsie si je zamestnat znamych a rodinu, lebo ked potom ten clovek zle pracuje, urobi pruser tak co s nim.Je ti to blbe ho vyhodit,predsa je rodina, znamny a nechces sa s nim pohadat...Preto je najlepsie zamestnat cudzich ludi.Ked sa take nieco stane,predsa len sa to lepsie riesi.A cudzi clovek si ani nedovoli nieco take ako rodina. Predsa je tam urcity odstup.Toť moj nazor.
Ale sme teraz mudri ako ti tu teraz radime RNG, ze?
Ale je pravda, ze nieco by s tym bolo dobre urobit nech sa to zachrani.Alebo nam aspon RNG,prosim,porad nejaku spolocnost,ktora predava tieto doplnky, az teda mozes, vies.Dobre by bolo aj keby to bolo v ramci EU, take Nemecko,Rakusko...Predsa aj s tou zasielkou by to bolo lepsie ako z USA, kde su problemy s preclievanim a mozno by na colnici niektore doplnky aj nepresli a predsa platit aj za ne este dalsie peniaze za clo...

oli

touareg, možno by bolo dobre keby si RNG založil svoju vlastnú poradňu, pre tých ktorí ozaj tú jeho pomoc potrebujú a oceňujú a ktorí sú ochotní dať za jeho doplnky zaplatiť aj viac korún (eur) aby nebol stratový.

touareg

Ja tiez uzivam asi pol roka SJW a je perfektny.Pomaha mi zbavit sa psych. problemov.Ja mam socialnu fobiu, ked mam ist medzi ludi, do mesta, nieco vybavovat po uradoch, proste medzi ludi, je to horor.Potim sa, je mi spatne od zaludka, zavraty, trasenie ruk...Akonahle uzijem SJW, opada to zo mna.Zvyknem zobrat 1-2 kapsule naraz a zacne to ucinkovat do tej 1.hodiny.Ako pisal RNG, ma to ucinok tych 8 hodin.
Fakt to pomaha.Poradil mi to aj pred cestou lietadlom.Tohto roku som to skusil a super.Pred tou cestou lietadlom som si dal este doma 1-2 kaps.a po dalsich 4 hodinach pred letom som citil, ze som este vystresovany, tak som si dal dalsie 2 a tak.Proste si to davkujes podla potreby, ako sa citis, ale nesmies prekrocit tých 3x3 denne.A dava sa to iba v pripade,ked vies, ze budes pod stresom a citis,ze to ide na teba.Ako vravim, ked viem, ze pojdem niekde po uradoch, alebo ma nieco caka, dam si 1-2vopred a je to OK.Netreba to ale brat pravidelne, teda kazdy den v kuse aj ked to nepotrebujes.
Ale je to bomba pripravok.Nema chybu.Neviem, kde ho zozeniem, ak RNG odide.U nas ho sice iste spolocnosti predavaju, ale cena je niekolkonasobne vyssia.Dokonca som ho videl predavat po 1 800,-Sk.Je to chore, ked clovek ho u RNG kupuje za necelych 200,-Sk.A tak je to aj s inymi doplnkami, ktore u nas uz , ak sa RNG rozhodne odist nezozenieme nikde.Je to hrozne, lebo mne velmi pomahaju a neviem, co bude potom.Do zasoby to tiez nema vyznam kupovat, predsa sa to popar mesiacoch minie a co potom? Budem tam, kde som teraz.Taknaco sa nabalovat ako škrecok.
Dokonca som skusal uz aj niektore firmy v USA kontaktovat, u ktorych som videl,ze predavaju doplnky ako ma RNG, ale smola- bud neposielaju na Slovensko,alebo cena postovneho je taka vysoka, ze katastrofa.
Touto cestou, RNG,ak citas tieto riadky, prosim ta, za vsetkych tvojich spokojnych zakaznikov, nerob to,porozmyslaj este, alebo s konatelkou najdite nejaku spolocnu rozumnu schodnu cestu, ako udrzat tento SUPER OBCHODIK aj nadalej.Verim, ze riesenia sa daju najst.Ďakujem.