Otázky na RNG

RNG

kristina 1, ver menej reklamam, prosim.
Lapacho je vyborne proti rakovine, virusom a plesniam.
Ale na tvorenie krviniek treba nielen zelezo, ale aj vitamin B-6, B-12, Kyselinu listovu a rozne bielkoviny.
V case velkej straty odporucam radsej doplnok ako napr Easy iron, ktory vsetky spominane obsahuje.
A dostatok bielkovin. Pripadne trochu vitaminu K, ktory znizi krvacavost aspon docasne, kym sa nevyhojis.

RNG

tiskar, rozne potraviny sposobuju kyslu alebo zasaditu krv a telo
Na tomto fore sa casto zdoiraznuje, ze zasadite telo lepsie pracuje a maso, cukry a mliecne vyrobky vytvararaju kysle telo, zeleniny a celozrnne produkty zasadite.
Na upokojenie-vyrovnanie hormonalnych hladin odporucam hlavne yam(dioscorea villosa, 2x1 gram denne) ale pripadne aj damianu, black cohostm pupalkovy/borakovy olej a Dong Quai=adaptogen= zensky "zensen"

RNG

oli, ja osobne to ho pouzivam ovela viacej a nemam z "predavkovania" problemy. Ale ja mam svoj vek, cukrovku a z toho vyplyvajuce problemy, takze na to aby so fungoval okrem spanku 24 hodin denne sedem dni do tyzdna uz doplnky sa obcas superjedla potrebujem. Darmo je, starsi organizmus sa neda hnat ako mlady bez nejakej pomoci....

RNG

Inac collostrum a zelene zdroje ako Good n Green su superzdroje potravin, hlavne pre takych, co potrebuju celkove posilnenie organizmu. A ber ich dostatocne mnozstva, aspom polievkovu lyzicu denne pokial nezosilnies. Potom staci aj obycajna zdrava potrava, lebo tieto "superzradla" su pridrahe na beznu vyzivu.

RNG

nina 26, problemy v tele obvykle zacnu so zlym travenim. Telo sa podvyzivi, obrana oslai a kolotoc chorob zacne. Preto adresuj najprv travenie a vyber stravy. Tj Enzymi,kyseliny(betain HCl s kazdym jedlom) dostatok vody, doplnky selen, zinok probiotika vitamin C(2 gramy denne minimum) vitamin E (400 IU denne)
Samozrejme po atb je riziko zaplesnenia a kandid, treba to adresovat protikandidovou dietou, tj aspon tyzden ziadne sacharidy, hodne kokosoveho oleja(3-4 lyzice, pocas dna postupne, da ti to plno energie)a tiez 3x2 kapsule oreganoveho oleja s jedlom!!!(korenina)
To by pre zaciatok stacilo.
Ber zatial aspon 2x1 agaricus blazei, aby ta v oslabenom stave nahodou nechytila nejaka choroba.
Musis sa zbavit candidy, lebo ta ti zerie v crevach plno vyzivy a vytlaca dobre probiotika. Ked sa jej zbavis, budes silnejsia aj probiotika ti vyrobia hromady obrannych latok a vitaminov a dufam, ze postupne trochu priberies, lebo telo na obranu musi mat nejake rezervy.

RNG

zara rozne silne adaptogeny maju ucinok protidegeneracny.Roseola patri medzi ne, tak ako astragalus, jiaogulan, zensen a mnozstvo inych. Odporucam ich brat viacero, aj ked nie specificky na urcite choroby, kde mozu pomoct.
......
Ale glaukoma je sposobena hlavne zvysenym tlakom v oku, lebo nie je spravna "kanalizacia" a odvod tekutin z oka.
To moze byt sposobene hlavne zapalami,, ktore su dosledok roznych nasich v tele vzdypritomnych virusov.
Preto tak zdoraznujem antiviralne prostriedky a zvysovanie imunity proti virusom.
Tiez zapaly mozu byt sposobene nahromadenim roznych splodin a zhlukov v tele, tam odporucam enzymaticke cistenie(branie enzymov hodinu pred jedlom).
Tiez samozrejme branie extra jodu, ktory sa okrem ineho podiala na imunite a vytvarani roznych enzymov vlastnym telom.
No a samozrejme antioxidanty ako vitamin C, E, vytazok z hroznovych semien,vytazok zo semien cucoriedok(billberry), vinpocetin a rozne karotenoidy ako beta karoten astaxanthin, cryptoxanthin, a najma lutein(20 mg denne, zlte farbivo zelenin)

RNG

zara rozne silne adaptogeny maju ucinok protidegeneracny.Roseola patri medzi ne, tak ako astragalus, jiaogulan, zensen a mnozstvo inych. Odporucam ich brat viacero, aj ked nie specificky na urcite choroby, kde mozu pomoct.
......
Ale glaukoma je sposobena hlavne zvysenym tlakom v oku, lebo nie je spravna "kanalizacia" a odvod tekutin z oka.
To moze byt sposobene hlavne zapalami,, ktore su dosledok roznych nasich v tele vzdypritomnych virusov.
Preto tak zdoraznujem antiviralne prostriedky a zvysovanie imunity proti virusom.
Tiez zapaly mozu byt sposobene nahromadenim roznych splodin a zhlukov v tele, tam odporucam enzymaticke cistenie(branie enzymov hodinu pred jedlom).
Tiez samozrejme branie extra jodu, ktory sa okrem ineho podiala na imunite a vytvarani roznych enzymov vlastnym telom.
No a samozrejme antioxidanty ako vitamin C, E, vytazok z hroznovych semien,vytazok zo semien cucoriedok(billberry), vinpocetin a rozne karotenoidy ako beta karoten astaxanthin, cryptoxanthin, a najma lutein(20 mg denne, zlte farbivo zelenin)

kristina1

Mozete mi poradit,ci od caju LAPACHO mozem viac krvacat? Som po aborte a viac ako tyzden po tom este krvacam. Zacala som pit tento caj a neviem ci mozem dalej pit,ci nie od toho som zacala krvacat.
Toto som nasla o LAPACHO:
LIEČIVÝ KYSLÍK A KRV
Kambium tohto úžasného stromu viaže v sebe mnoho kyslíka, ktorý pomáha ničiť vírusy, baktérie, huby, plesne i prvoky, vyskytujúce sa v organizme človeka a zároveň podporuje aj tvorbu červených krviniek, pretože obsahuje veľa železa. Dobrá krvotvorba a transport kyslíka v organizme je jednou z podmienok nášho zdravia.
Lapacho zvyšuje obsah hemoglobínu v krvinkách a aj ich počet, čím zvyšuje kapacitu krvi potrebnú na prenos kyslíka. Kôra Lapacha obsahuje veľa železa, ktoré dokáže tento strom odovzdať ľudskej krvi

tiskar

rng, vedel by si mi vysvetlit co sposobi kyslost krvi a co s tym robit.
A co odporucis 52 r. dame, kt. zrejme menopauzia sposobila rozruch v organizme, nevie zaspat. dakujem