Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Otázky na RNG

RNG

ja len pre to, ze pred rokmi moj otec bral na koksartrozu anopyrin, ako sa pamatam a ja som mu to nahradil zmesou glukosamin /chondroitin v tekutom stave, lebo som do neho nevedel dopravit ziadne pilulky.
Ale to uz je vyse 10 rokov alebo viac.

farmaceutka

RNG, pisala som to len preto, ze proti bolesti u nas Anopyrin lekari vobec nepouzivaju. Tym netvrdim, ze to co pouzivaju, je nejaky balzam na hojenie klbov. Ale v pripade Anopyrinu som sa vlastne s inou indikaciou ako "riedenie krvi" v praxi nestretla.

RNG

farmaceutka, to riedenie krvi som spomenul len "do poctu". Neviem kolko a na co toho anopirinu michal 002 bral.
Ked naznacuje klbovu operaciu, mozno ho bral hromadu proti bolestiam, co nie je dobre riesenie na klby. Vsetky kyseliny zrychluju rozpustanie mukosacharidov, z ktorych sa slachy, puzdra a okostice skladaju. Lepsie riesenie na klby a zapaly je brat velke davky glukosaminu(1.5 gramu) MSM(2 gramy)a inych spomenutych.
Protizapalovych prirodnych je tiez dost, velmi ucinny je napr curcumin a bromelain,kde bromelain ako enzym zaroven pomaha trasnsportacii mukosacharidov na miesta , kde treba regeneraciu. Podobne posobi aj MSM.(aj viacmenej zakazane DMSO....)

RNG

anopyrin je proti bolesti a na riedenie krvi a je to kyselina, cize zrychluje odburavanie sliach a puzdier.
Vsetky NSAI'D drogy zrychluju postup degeneracie klbov, hoci si to ludia neuvedomuju, lebo potlacia bolesti.
......
Anopyrin je chemikalia neprirodzena telu.
Nie je navykova, tj nebude ti nijak chybat.
Skoda, ze si ju tak dlho bral, mozno by si na tom bol lepsie s klbami bez nej....
Na klby treba brat polotovary na regeneraciu(zelatina, huspenina, glukosamin, MSM, hyaluronicka kyselina) a na klbove mazivo, aby sa klb nevydral doplnky ako CMO a jest 2 avokada tyzdenne.
Stare ceske prislovie:"kto maze, ten jede"

RNG

Pripadne pockaj tyzden so spirulinou a Good N Green, kym nezatlacis vacsinu kvasiniek.
Inac Good N Green obsahuje aj slusnu davku probiotik.

RNG

nina 23, ziadne z menovanych doplnkov neobsahuju vela cukrov, takze ti neporusia ucinnost protikvasinkovej diety, len ti daju extra obranne latky pre telo.

michal 002

RNG-idem na operaciu bedroveho klbu lekarka mi vysadila anopyrin,mám obavu či mi to nesposobi problem,beriem ho dlhodobo-čím by sa dal nahradiť z doplnkov?

RNG

pipina, ja uzivasm koloidnu striebornu vodu do oci uz roky, lebo mam zrejme v tele herpes dost silny, ktory mi sposobuje napuchnutie slznych kanalikov a tym znizene cistenie oci, tz syndrom suchych oci. Na to je striebro vyborne.
Ale uz som 2 krat dostal nejaku infekciu, lebo caste pouzitie koloidnej striebornej vody, podobne ako atb znicia aj dobre ochranne bakterie. Preto som pre zmenu pouzil roztok GSE a problem bol za 2 dni vyrieseny.

nina26

RNG, dakujem za rady prosim o potvrdenie ci som to dobre pochopila. Zacnem candidou uz som vylucila cukor, skroby, zaradila kokos.ol.lapacho,C,E nemam grepovy olej, objednala som extrakt z olivovych listov, pokracovat ocistou criev zaradit vlakninu, probiotika,mineraly Bone Essentials, kedy zaradit Spirulinu, Good and Green od zaciatku candidy alebo neskor. S cim sa nemoze strieborna voda s probiotikami? Rybaci olej sylimarin a alfa liponicka kys od kedy zaradit po kaprilovej? Dakujem