prosim ta rng,a aky mas nazor na vitaminy uzivane na lacny zaludok???aj to prispieva k detoxikacii???a je dolezity vitamin C pre detoxikaciu?
Otázky na RNG
RNG ti určite dobre poradí,čo ako a koľko užívať,len škoda že už obchody zatvára.Držím ti palce,aby si čím skôr vyzdravela.
OLi ved preto som to tak zosiroka rozpisla, lebo si neviem rady aky postup zvolit, a nechcem prist o moznost zakupit si pripravky, ktore mnohym pomohli. Dufam, ze mi RNG poradi. Stale sa mi vracia palavost na srdci, az bolest pod lopatkou, prip. cele v hrudi. Podla vysetreni som OK, je to pri strese, fyz. zatazi aj po jedle.
Oli, neskoro som nasla tuto stranku, potrebujem sa vyzdraviet od augusta som dala vypoved, velmi zle som sa citila. Teraz som doma. Skusam zdravu stravu, zelenina, cicer, proso, pohanka, riasy, orechy, semena. Maso, so zeleninou. Cukor biela muka a ryza vylucene. Uz sa urcite citim lepsie, ale nie som OK. Co som brala doteraz, asi neboli dostatocne liecive davky. Ked clovek ani nevie ako by si mal pomoct. Co Ti pomoze a co uskodi.
nina a nie je to naraz veľa tých doplnkov užívať? Koenzým musíš užívať? Možno by bolo dobre keby ti RNG vložil do toho systém užívania,lebo aj to ti môže spôsobovať niektoré problémy, aspoň si myslím.
Doteraz som brala okrem C, Calciu 333mg, Magnesium 167, zinok 20mg,koenzym, Alfalfa, E 400 1x od firmy Jamieson,Q10 60 mg,a 3 omega 1000mg od firmy Kardio, Spirulina 2g,probiotika firma Swiss 6 miliar zivych aktivnych buniek Lactobacilus rhamnosus 55% bifidobacterium 20% Cactobacilus casei15% Lactobacilus acidophilus 5%bifidobacteriumlongum 5% brala som 2x denne. Teraz som si este kupila Mutaflor probiotika vlastne je to na zapchu co nemam, ale som sa docitala, ze upravuje floru tak som ich brala, zacalo ma prehanat tak som ich vysadila obsahuju 2,5-25x10na9 KBE Escherichia coli Nissle 1917 Pomocne latky glzcerol, mastek, cerveny oxid zelezity, makrogol 4000 triethyl-citr8t, kopolymer MA/MMA 1:1, oxid titanicny, voskove lestidlo, zelaatina, cistena voda
uf nina26, ty si toho veľa objednala, pri takomto objednávaní by RNG šli iste dobre obchody.Mne prišla zásielka dnes.
farmaceutka
poslala som ti prave mail.
presiel?
dik
Objednala som si pripravky, podla toho co som citala na tomto fore, ktore este boli GSE, enzymi,C, nieje. Tak som si vybrala co este je, ale teraz som zostala trosku dezorietovana co mi prospeje. Nechcela som sa rozpisovat, lebo je toho vela, ale ak potrebujem radu tak musim. Mala som zapal hrdla april 2008 predpisane sirokospektralane antibioatika Unasyn, prechodila som chorobu do prace, stres nove zamestanie, stres doma. Od vtedy palenie na hrudi pri srdci, pocit na odpadnutie. Zhorsenie pri strese, telesnej namahe, po najedeni. Predpisany od lekara Surgam, ze na chrbticu, ze to je z toho. Este horsie. Palenie aj na zaludku.Kontrola KG OK, gastro OK, sono srdca znizena cinnost na 50%, nevie z coho. Pripadne stitna zlaza od detstva som bral Eutyrox 50 pri chorobe TSH 0,10 T4 26,3, leky vysadene,stit.zlaza v norme. Stale nocne potenie, pachut v ustach, rozklepatnost, vacky pod ocami, vypadavanie vlasov, velmi ochabnuta pokozka, schudla som cez chorobu 8 kg, teraz, zacala som s delenou stravou este 4kg spolu 12kg mam 45 kg, vyzeram strasne. Podla lekarov OK. Takze myslim, bud som si znicila, floru a rozmnozila sa candida - palenie v hrudi rano povlak na jazyku. Po antibiotikach na zen. org. zapal, prelieceny Canesten. Zlepsenie prislo, ked som si zmerala kyslost mocu na laknusovych papierkoch a zistila som, ze hodnota je nizsia ako 5,6 uplne biely zostal, dala som si lyzicku sody bicarbony ulavilo sa mi, na srdce, busilo mi, triaslo sa ako list vo vetre. Tlak OK. Tiez uplne zla nalada, depresie, co moze suvisiet s celkovym rozhadzanim organizmu, hormonov. Beriem C asi 1 gacidum ascorbicum 250, teraz som si kupila od firmy Tachzon C komplex prirodny s postupnym uvolnovanim C500 mg 833%OVD,formy estrak z ceresne Acerola Ester C askorbylpalmitat, Kys. L/akorbova, Calcium ascorbate, Ovocny koncentrat pomaranc, citrusove bioflavonidy 20mg.neohesperidin 1 mg Pomocne latky stearan horecnaty a antioxidant kzs. vinna mentol skorica anhradne sladidlo izomalt, potahova latka selak, Je to OK ? Z Lucenca som si vcera objednala Kokosovy olej, kaprylovy, Lecitin, Pri zmene teploty mam tlak a hucanie v usiach, studene ruky nohy.Dong Quai na upravu hormonalnych hladin, ale aj 5HTP,neviem ci mozem brat obe, ci som si nemala zobrat SJW? Dalej som zobrala sylimarin alfa lipoicku kzselinu, Bromelanine, Extrak z olivovych listov, magnesim 30 g. Vztazok Agaricus Blazej, Rybaci olej a este Good and Green - neviem presne na co. A este koenzym Q10.Poradite mi prosim ako s tymto postupovat. Je toho vela, ale vopred Vam dakujem, za Vase rady, citala som tu, ate velky prehlad a vela ludom ste pomohli co nepochodili u lekarov. ak je toho vela pripadne na mail. Vdaka