Otázky na RNG

klmn

aky mate nazor na uzivanie tejto vody ????ake ma ucinky na ludske telo podla vas ???neposobi ako prenahdlo ..??ja by som skor potrebovala nieco na start metabolizmu a ocistu organizmu no ak je to nieco na forme prehandla tak o to nemam zaujem ...alebo to je ako vlaknina ???ktora nesposobuje ztahy v crevach tak ako prenahdla ..dakujem

RNG

pouzi citrovital, 6 kvapiek.
Ja som to sice neskusal, lebo presne zlozenie citrovitalu nepoznam, ale viem, ze je podstatne slabsi, ako GSE.
Ak mas obavy z drazdenia oci, zacni s dvoma kvapkami citrovitalu do pol deci vody a postupne zvysuj. Nechod cez 6 kvapiek na poldeci destilovanej vody.
....
Lutujem ze si dalej nemozem dovolit znasat financne straty s obchodmi na Slovensku.
Ale boli tam aj ine problemy, zialbohu.
Moja snaha bola priniest rozne naozaj uzitocne doplnky, nielen hocijake, ake sa bezne predavaju
a to za najnizsie mozne ceny, aby boli pristupne co najsirsej verejnosti, nielen "solventnym Slovakom" ako sa to dnes na hovori na bohatsich.

RNG

oli, ked je to kandida, skus radsej roztok GSE,3 kvapky na pol deci vody, podla moznosti destilovanej.
Aj ja som mal parkrat s tym problem. Koloidna strieborna voda vymlati aj probiotika, nielen virusy a bakterie, lebo aj v oku su sliznice, kde ziju probiotika a tie potlacaju vyvoj kvasnych kultur a plesni, podobne ako v crevach.
Ludia si neuvedomuju, ze vsade kde mame vlhke prostredie a sliznice je hromada mikrobov, niektore uzitocne, niektore skodlive a vsade tam musi panovat nejaka rovnovaha, inac mame problemy.
To iste plati aj na kozu.

oli

RNG,aj ja mám tú pálavu,ale v očiach.Mám ju hneď ráno po prebudení,nemohla som pomaly ráno ani oči otvoriť,vstrekujem si aj striebornú vodu,ale akosi nič nepomáha.Tak si myslím či nie je na príčine candida.
Ďakujem.

RNG

oli kaprilicka kyselina je len protiplesnova a protikandidova, inac je to len zdroj energie pre telo a ciastrocne antimikrobialna pomocka. Alfa lipoicka kyselina je silny univerzalny antioxidant, ale ani jedna zo spomenutych priamo neodmoruje telo. Na odmorenie je
voda,
enzymi,
tekute zeolity
a na crevne odmorenie(cistenie) specificky
vlakniny,
bentonity,
zeolity
aktivne uhlie a
Triphala.

oli

RNG odpoveď ohľadom pálavy patrí Nine26. Inak aj ja sa chcem zbaviť toxínov,mám na to dve kyseliny od teba,kaprilickú a alfa-lipoickú.

RNG

oli, jedine naozajstne obmedzenie potravinovych doplnkov je, ze s kazdym musis vypit dost vody, lebo su to silne koncentraty. Ked ich zoberies privela bez dostatku vody, mas problem. Dehydratacia je velky problem v tele.

RNG

oli, ta "palava" su asi toxiny, zapaly z nich v tele. Kandida a plesne vytvaraju hromady toxinov.
Preto ich treba vynicit co najskor.
Pocit palavy a slabosti moze byt aj tetanicky, tj nedostatok mineralov. Ak mozes, ber docasne po treoche aj Bone Essentials, aspon pokial sa ti nenapravi travenie a nedostanes z potravin dost bez pouzivania doplnkov.
Inac podvyziva vedie aj k rozblaznenym hladinam hormonov, neurotransmiterov a proste k celej patalii problemov v tele.

oli

To je dobre RNG že sa toho môže aj viacej užívať,lebo ja som mala osobne troška obavy s väčšieho množstva užívania doplnkov naraz.Ešte si niečo doobjednám, poprosila som pani v Lučenci aby mi poslala zoznam,čo ešte má.