Otázky na RNG

question

PROSIM VAS MOZETE MI NIEKTO NAPISAT AKTUALNE TEL. CISLO NA RNG PREDAJNU V LUCENCI? CHCELA BY SOM SI OBJEDNAT KOLOIDNNU STRIEBORNU VODU. DAKUJEM.

pipina

RNG, minule som citala, ako si pisal, ze koloidna strieborna voda, kedsa strieka do oci, tak odburava dobre bakterie-teda ak som to dobre pochopila.Ja si ju pravidelne, kazdy den striekam do tych oci.Pred mesiacom, ked sme boli na dovolenke, kedze silne slnko a piesok mi oci velmi drazdili,som to tam robila aj viackrat do dna.Moze mi to uskodit?
Dakujem za skoru odpoved.

Terezka

RNG dakujem za odpoved tu stranku dobre poznam ,už 3 roky sa stym trapim vzdy sa mi to vrati,dalej som antibiotika namohla brat pretože už som nevedela spat ani jest mi nechutilo so bola už totalne bez sily,a kde zoženiem tie doplnky.

RNG

anonym, mas poriadne problemy!.
Na znizenu cinnost stitnej zlazy odporucam ako vzdy jod, ci uz jodovu tinkturu alebo morske plodiny obsahujuce dostatok jodu.
Parlodel (bromocryptyn mesilat) je dost nebezpecna droga na nervove problemy, ktory zvysuje hladinu dopaminu v mozgu. To sa da urobit ale ovela bezpecnejsie doplnkom L DOPA, vytazkom z bobu.
Tiez ho niekedy predpisuju na hyperprolactinemiu, v pripade ze je je v tele tumor na hypofyze, makroadenoma, ktoru udajne zmensi, ale aj tak za tym musi nasledovat operacia p[odla roznych zdrojov, takze neviem....
Na Bronchovaxon neviem najst zlozenie ani ziadne lekarske udaje, takze sa zdrziavsam akehokolvek komentaru.
Na imunitu by som ale pouzil betaglukany, 2x200 mg denne alebo na viralnu,casto menovane v roznych viralnych temach. Kazdemu samozrejme odporucam selen, zinok a probiotika.
Miesto Fixitu by som bral Quercitin(2x500 mg) a vitamin C(2 gramy).
Na reflux miesto neutralizacie kyselin Helicidom by som naopak bral(a aj beriem) Betain HCl a enzymi.
Na pretucnenu pecen sa hodi brat lecitin, 2 krat do tyzdna lyzicu sucheho cisteho granulatu.
Tiez na zvysenie zlcotoku a regeneraciu pecene sylimarin(600 mg) a alfa lipoicku kyselinu(400 mg) . Selen som uz spomenul,aj ten je dobry na pecen(400 mcg).
........
Na plucne chlamidie asi tych osem tyzdnov antibiotik nepomoze dost.
Ja som spomenul v temach na chlamidiu pneumoniae Samento/vilcacoru a GSE brane velmi dlhodobo
a lekari maju na to jednorocny protokol dr Vanderbilt/Wheldon, kde maju 2 silne atb, metronidazol a NAC(acc).
Pri zapche odporucam brat lyzicu olivoveho oleja raz az dva krat denne, kym sa creva nerozhybu poriadne.
A vlakniny treba, bez nich nie je poriadny pohyb stolice a cistenie criev.
Aj vylucena zlc sa musi do vlaknin nasiaknut, inac ju terlo absorbuje v crevach spat do krvneho obehu, spolu s tukom a zamorenim, ktoreho sa pecen chcela zbavit.

Terezka

prosim RNG aby mi odporučil vhodne doplnky k liečbe,mam zniženu štitnu žlazu ,berem Euthyrox 100,zvačenu hypofyzu Parlodel,zniženu imunitu,Bromchovaxon, alergiu Fixit,reflux Helicid ,pred mesiacom som mala operaciu žlcnika,a že je tam aj mastna pečen,v decembri mam začat brat na plucne chlamydie antibiotika 8 tyždnov,teraz mam po operacii zapchu aj ked berem vlakninu 2 krat denne,prosim o odporučenie vhodnych doplnkov vyživy aj kde to dostanem kupit ,ak som to dobre pochopila Vy to už nepredavate.Dakujem.

RNG

klmn, domyslel som sa, ze sa jedna o zajecicku horku pramenitu vodu, v vysokym obsahom siranu horecnateho=horka sol.
Prehana pre to, lebo podrazdi creva. Takze neviem, ci je to zdrave.
A hnacka nie je ucinne cistenie criev, ked su ulepene zvyskami jediel(lepka, bielkovinu...), to treba doslova vymiest mechanicky a na to su dobre hlavne vlakniny.
Na detoxifikaciu mnohe vlakniny maju aj silnu absorbcnu vlastnost, tj absorbuju rozne toxiny v crevach, co ciastocne odmori telo Ine abosrbenty su bentonity, zeolity, aktivne uhlie. K cisteniu a ozdraveniu criev pomaha aj Triphala.
Ale na detoxifikaciu celeho tela nestaci vycistit len creva, hoci to je podstatnu krok. Odmorenie tela vnutorne, vnutrobunecne je hlavne pomocou enzymov, absorbentov ako tekute zeolity, a rozne chelacne agenty(ovocne kyseliny,NAC, MSM, EDTA, DMSA, cilantro=vnat z koriandra a ciastocne aj ine vnate)