prosim ta rng,a aky mas nazor na vitaminy uzivane na lacny zaludok???aj to prispieva k detoxikacii???a je dolezity vitamin C pre detoxikaciu?
Otázky na RNG
adi 3, ber najmenej 2 x tolko, ako odporucuje vyrobca citrovitalu alebo podla moznosti aj viac.
Keby si vedela, o aky typ bakterie sa jedna, mohol by som ti to povedat presnejsie, zatial to ber prevencne.
Mozno uz ale to mas len nasledky toxinov a to potrebuje hlavne enzymi a vodu.
kolonizator, neurol(alprazolam, "oblbovak" v mojom slovniku)sa da nahradit roznymi prirodnymi utlmovadlami, ako vytazky z chmelu, valerianu, passiflory atd.
pouzivanie chemoterapeutik v case ranneho vyvoja plodu je definitivne nono, teda z mojho hladiska uplne neodovodneny hazard, ked existuje hromada prirodnych prostriedkov, ktore skodlive ucinky nemaju.
Zialbohu lekari ich nepoznaju, lebo na medickych fakultach ma monopol sucasna farmacia na liecenie, tj patentovane synteticke lieky.
V roznych clankoch som uviedol hromadu antimikrobialnych prostriedkov, staci si ich vyhladat.
V pripade tehotenstva by som obzvlast pripomenul beta glukany a collostrum. Bezne spominane, ako GSE, oreganovy olej, extrakt z olivovych listov su tiez vhodne.
Samozrejme aj protizapalove pomahaju spolu s menovanymi, hlavne bromelain, curcumin a jeho pribuzny dumbier a boswelicka kyselina.
RNG, nechcem uz otravovat, tak posledny krat, kedze mam tie citrovital,kolko kvapiek denne z nich mam brat? dakujem
RNG viem ze to sem asi nepatri ale ja budem vdacna za kazdy nazor, aj ten vas, i ked nieste lekar ale mate prehlad...
viete mi poradit aky ma dopad uzivanie chemoterapeutik-teda tripim na mocove cesty-zapal a infekcie v rannych stadiach/prvych tyzdnoch/ tehotnosti na vyvin plododu?/mam na mysli nejake poskodzujuce ucinky...myslim ze vtedy sa vyvija prave cns... :(
959, Bone essentials je vyrobok firmy Swanson a mozes ho od nich priamo objednat cez internet.
Zlozenie mas rovno na flaske napisane, zhruba take iste pomery mineralov by mali byt na kazdom dobrom doplnku na kosti.
Vylucovanie absorbcie mineralov sa tykalo hlavne zeleza, zinku a medi, ale tieto nie su sucast zmesi na kosti(okrem zinku) takze tu nie je problem.
Co sa tyka formy, organicky viazane mineraly maju vseobecne ovela vyssiu absorbciu, ako neorganicke.Takze dobry doplnok by mal mat organicky viazane mineraly.
A samozrejme vitaminy D a K v spravnuch dostatocne velkych kvsantitach pre absorbciu a zabudovanie do kosti.
Forma podania v kapsuli je lepsia, nez tablety, lebo nie kazdy vie rozpustit tvrde tablety.
adi, inac vsetky doplnky vyzivy sa beru podla potreby, telo by ti malo oznamit, dokedy su potrebne.
adi, tych 60 kvapiek GSE je ucinna davka-klinicky- na velke mnozstvo mikrobov. Cim mensia davka, tym menej mikrobov potlacis.
Citrovital je o vyse polovicu slabsi, ako GSE, takze podla mojho odhadu by z neho malo byt o tolko viacej na ucinnost.
Samozrejme to zavisi ot typu nakazy, niektore potrebuju len celkom malo(rozne stafylokoky), niektore viac(streptokoky) a niektore velmi vela(kvasne kultury napr).
Tych odporucanych 60 kvapiek je z mojej skusenosti a po prehodnoteni tabuliek na ucinok minimalnych koncentracii citricidalu(aktivnej latky) na rozne mikroorganizmy.
Takze tu sa s vyrobcom citricidalu nezhodujem, ten odporuca len 1/4 toho, co ja(podla mnozstva aktivnej latky, citricidalu)a tym sa v tele nedosiahne potrebna hladina citricidalu na mnohe nakazy.