Otázky na RNG

gabiana

RNG idem na operaciu -endoproteza kolena,čo by si mi odporučil z doplnkov-ak ešte nejaké sú?-Ďakujem za odpoveď.

zara

RNG,potrebovala by som poradit,prosím o názor.Liečim sa na glaukom a našla som na nete doplnok AFRA -Rodiola ružová. Píše sa tam že Rodiola zastavuje degeneráciu očného a ušného nervu.Liečim sa na glaukom a tak zvažujem či by tá Rodiola nebola vhodná.
Ďakujem za názor.

RNG

kedze organicky viazanych je plno, radsej napisem neorganicky viazane, ktorym sa vyhybaj:
oxidy, hydroxidy, karbonaty, sirany a fosforecnany.

RNG

krochko,neviem kde mozes na Slovensku kupit damianu. Ja som ju mal v obchodoch, ale uz ich likvidujem pre nedostatocny obrat a neustale straty.
Maca nevplyva podstatne na rast svalovej hmoty, to je jemne za vlasy pritiahnute.

959

RNG, dakujem za odpoved na tie mineraly.Len mi este vysvetli, ako zistim, ci su organicky viazane, alebo neorganicky.To je na etikete napisane,alebo ako?Nerozumiem tomu.Dakujem

farmaceutka

tehotna, predpokladam, ze si nevedela, ze si tehotna, ked si to uzivala. este som sa nestretla s lekarom, ktory by predpisal chemoterapeutika na mocove cesty v ranom stadiu tehotenstva. hlavne- nenapisala si konkretny druh lieku.