prosim ta rng,a aky mas nazor na vitaminy uzivane na lacny zaludok???aj to prispieva k detoxikacii???a je dolezity vitamin C pre detoxikaciu?
Otázky na RNG
FRIDAY 5,
D-manoza a brusnicova stava pomozu vyplachnut z urinarnych ciest len streptokoky.
Na ine infekcie nie su ucinne.
Stieborna voda zabije v styku s mikroorganizmami prakticky kazdy, ale v zaludku sa za par minut podstatne znehodnoti(strieborne iony sa zmenia na Chlorid strieborny, ktory ma zhruba len 1/600 tinu ucinnosti. a do krvi sa dostava teda uz len ovela slabsia zmenena strieborna voda. Preto ju na liecenie vnutornych problemov neodporucam, len na vonkajsie, na vyplachy a na pokazeny zaludok.
Na rozne urinarne infekcie su rozne metody.
Kvasinkove infekcie tu boli spominane pod candida, tam treba ich hlavne vynicit v traviacom trakte(crevach) lebo tam ich je vyse 80%, a ked sa tam znicia a nahradia probiotikami, spravidla inde v tele tiez zmiznu, lebo probiotika vyrobia plno protilatok proti nim, ktore telo absorbuje do krvneho obehu a pouzije na inych miestach v tele
Ak sa jedna o mnohe bakterie, ucinne su napr GSE, Oreganovy olej alebo Extrakt z olivovych listov(a hromada inych). Imunita sa da posilnit znacne betaglukanmi, aj to moze byt riesenie problemu(lkinicky ucinna davka je 3x400 mg)
adi3 pri GSE som sa s tym nestretol, presny obsah citrovitalu nepoznam, zrejme je velmi rozdielny od GSE a su ludia, co maju alergie na citrusove produkty.
Pocuvaj na to, co ti telo hovori. Zniz davku a ked aj to nepomoze, prestan to brat, ked ti to telo neznasa.
To je myslim celkom logicky pristup ku veci, ked ti nieco nerobi dobre, tak to neber.
Ale existuje nieco, co sa nazyva Herxheimerova reakcia(uhynova reakcia) a cistenie tela.
Oboje mozu sposobit rozne docasne symptomy.
Prilis rychlo zabite bakterie zamoria svojim obsahom docasne telo a moze prijst k miernej otrave-priznaky ako chripkove, teploty a podobne. Tak isto pri cisteni tela moze byt vyrvane zamorenie ulozene v tukoch do krvi, na co telo reaguje ako na zamorenie tela, pokial to system nevyplachne/nevyluci.
Obe reakcie su ale len docasne a daju sa zmiernit postupnym zvysovanim davok, co som mnohokrat na fore zdoraznil,
.......
ZACAT S NIZSIMI DAVKAMI A POSTUPNE ZVYSOVAT DO ODPORUCENYCH KLINICKY UCINNYCH, CO DA TELU MOZNOST SI NA NOVE NEZNAME PRIRODNE LATKY POSTUPNE NAVYKNUT.
RNG
CO JE LEPSIE POUZIT PRI TAKMER 6 MES. TRVAJUCICH PROBLEMOCH S MOCOVYMI CESTAMI A SLABSIMI VAGINALNYMI INFEKCIAMI. BRUSNICE, D-MANOZU ALEBO STRIEBORNU VODU - ORALNE ALEBO KUPELE? DA SA UZIVANIM STRIEBORNEJ VODY ODSTRANIT AJ NEZISTENY, SKRYTY ZAPAL V TELE?VELKA VDAKA ZA ODPOVED.
RNG-Moze byt, ze ma z Ciprovital sbrbi cele telo. Beriem z nich 60 kvapiek denne, a k tomu Wobenzym, najprv som zacala brat 3 x3 tbl, od vcera 5 x 3 a dnes ma zacalo cele telo svrbiet.
OK, tak som si zadal do vyhladavaca anopyrin a 400 mg(to som si jasne pamatal) a zda sa ze mam pamat este stale v poriadku:
-odkaz odstránený-
RNG nemyslíš náhodou Aspirin? Ten obsahuje kyselinu acetylsalicilovú-500mg a používa sa ako analgetikum, antipyretikum, antiflogistikum.
pipina, pokialnepotrebujes kvapkat do oci striebornu vodu, nekvapkaj si ju. Inac probiotika su podne bakterie a akykolvek prach ich obsahuje.
Neidem az tak daleko, aby si si musela obnovovat v oku probiotika, ked ich vytlcies kompletne striebornou vodou. Ja som to raz skusal kvapkou srvatky z jogurtu, ale nie je kazdy taky "saleny" ako ja....Myslim, ze v oku sa to obnovi pomerne rychlo samo, lebo su tam vyborne podmienky.
V crevach je to vacsi problem, lebo probiotika musia prezit cestu cez kysly zaludok a v crevach ich je aj 1 kilo!!!
Takze tam doplnok probiotik ma svoje odovodnenie
Su viacere druhy anopyrinu v davkach 30mg a 100mg na "riedenie krvi" a 400mg na bezne pouzitie ako acylpyrin, ale na analgeticke-antiflogisticke ucinky sa prakticky nepouziva, skor ludia ho kupuju pri virozach a podobne zdravotne problemy ako antipyretikum.
a pokial si pamatam, tam bolo 400 mg kyseliny salicilovej(alebo acetylsalicilovej?) To uz je davno, pamat mi na tolko nesluzi na detaily. Viem ale iste, ze to vtedy pouzivali, tak ako tu v USA pouzivali Dones Pills, tiez acetylsalicilat.