prosim ta rng,a aky mas nazor na vitaminy uzivane na lacny zaludok???aj to prispieva k detoxikacii???a je dolezity vitamin C pre detoxikaciu?
Otázky na RNG
oukej.vdaka. no a na tej stranke co ste mi poslali je aj 1,7 ?? ktora to je??
velkosti kanyl su 1,3 mm(zelena), 1.7 mm(seda), 2.2 mm(oranzova)
hallooo mohli by ste mi pomoct ?
ano ja viem ale co to znamena?? potrebujem kanylu s priemerom 1,7.
je to typ konstrukcie tej hadicky
eulekaren.centromedian.sk
RNG: nevies co znamena ked ma kanyla oznacenie G22 ?
vaneska, nepoznam dovody pre znizenu funkciu hypofyzy a hypotalamu. Je to pravdepodobne ale nasledok vitalnych zapalov a pravdepodobnej kalcifikacie.
Na sisticku(tiez v mozgu) odporucaju chelaciu(tj ovocne kyseliny a ine chelatory) a tvrdia, ze to postupne regeneruje jej funkciu(spojene casto s SM/MS)
Mozno by to aj v tomto pripade mohlo pomoct, kto vie.
Zatial ale co mozes robit je doplnit si znizene hladiny hormonov, ktore nizka cinnost menovanych zliaz sposobuje.
Na to som menoval tie "polotovary" na hormony.Skus to, uvidis ci ti to pomoze. Uskodit to nemoze.
Ak mas zmerane hodnoty hormonov teraz, (endokrinolog)porovnaj ich po brani menovanych doplnkov o mesiac a uvidis, ci ti to pomohlo.
Dufam, ze ano, lebo inac rozne synteticke chemikalie(a.k."lieky") uz maju postranne ucinky, co potravinove doplnky nemaju.A otazne je, ci ti pomozu...Nevidel som, ze by lekari niekedy davali garanciu...
rybula, lyzica lecitinu(sucheho granulatu) vazi asi 8 gramov a je v nej asi 7 gramov cisteho lecitinu.
A to odporucam raz az 2 krat za tyzden na cistenie ciev od roznych usadenin(tuky a tukovobielkovinne =cholesteroly)
julicia, virusove choroby su velmi rychle povacsine. Teda tie, co su prenasane vtakmi.
Lizanka, zatial este ziadne formalne skoly pre ten typ mediciny neexistuju. Moje zdroje su lekari normalne absolvujuci medicku fakultu a pocas praxe studujuci spravy svojich kolegov, ktory sa zaoberaju jednotlivo s inymi metodami. Dnes ich je tolko, ze niektori dokonca usporaduju kurzy(ako napr dr Julian Whittaker a ini) kde ucia rozne techniky inych lekarov. Mnohi z nich maju pravidelne periodika, ktore sa daju predplatit a svoje kliniky, v ktorych zamestnavaju plno lekarov. Takze aj tam sa neformalne trenuju mnohi dalsi .
Inac na vyzivu uz su kurzy a dokonca aj tituly(certified nutricologist).