Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Otázky na RNG

oli

RNG dnes som si dala naraz kyselinu alfa lipoickú aj kaprylickú a asi za 15 minút som cítila, akoby pálenie záhy a to ja nikdy nemávam.Môže to byť z toho?nemala by som užívať každú tabletku zvlášť?

RNG

fraxiparin(nadroparin, benzoilalkohol a HCl) je nizkomolekularny heparin, enzym vytazeny z criev prasata, s polcasom rozpadu asi 3.5 hodiny.
Podobne a pravdepodobne aj lepsie ucinky na nielen zamedzenie vytvarania krvnych zrazenin, ale aj ich rozpustania ma nattokinaza a serrapeptaza.
Nattokinaza je vytazok zo natto skvasenej soji(japonska priloha k jedlu), zaberie po 2 hodinach po prehltnuti a ucinok trva 6 az 8 hodin .
Odporucena davka je 3x1000 FU. Obvykle ale staci aj 1x2000 FU.
Serrapeptaza, enzym povodne z hodvabnika, dnes pestovany laboratorne, ma tak isto silnu fibrioticku aktivitu. Obvykle davky su 3z30tisic jednotiek.

Oba tieto enzymi su volnopredajne potravinove doplnky, tj nemaju ziadne postranne ucinky.
Nesmu sa ale kombinovat so syntetickymi riedicmi krvi(warfrin coumadin) aby nezriedili krv prilis(krvacavost)
.......
Dakedy staci pouzivat aj len asi 10 gramov rybacieho oleja, co je prospesne pre vyvin nervovej sustavy plodu a zaroven riedi krv.Odporucam kazdej tehotnej a kojacej, tak ako aj extra mineraly na kosti,
Ucinne latky v rybacom oleji su EPA a DHA.Olej ale musi byt skontrolovany na mnozstvo ortuti, to je velmi dolezite.
Mnohe oleje zo severskych mori su dostatocne ciste(zatial) inak je lepsie, ked su molekularne destilovane.
Ja osobne kupujem len tie, ktore su nezavisle kontrolovane a nesu znacku kvality GMP

luliana

RNG poradis nieco prirodne co sa da pouzit v 1. trim. tehot. namiesto injekcii fraxiparinu? alebo teda nieco s takym ucinkom, asi tusim proti zrazaniu krvi, ak som spravne pochopila, aby sa netvorili zrazeniny a vyziva sa dostala k vyvijajucemu sa embriu aby teda nasledne bez dostatocneho prisunu zivin krvnou cestou neodumrelo... dakujem

julica

RNG...ešte mám jednu otázku...a ako by sa tie vírus., alebo infekč. choroby prejavili?? teda po tom malom ukusnuti andulkou..keď bola chorá??? Ďakujem....

RNG

vaneska, tam nie su ziadne "protikladne " doplnky, z toho co si menovala.
Nezabudni s nimi pit hodne vody, lebo su to silne koncentraty a dobre si ich rozloz pocas dna, aby si nezobrala privela naraz.

vaneska

RNG,
uz len posledna vec ohladom tejto temy, s ktorou Vas stale zatazujem. Zacinam brat yam, pupalku, dong quai a damianu. popri tom mam z Vasho obchodu soj. lecitin, probiotika, enzymy,rybi olej a probiotika. mozem toto vsetko brat? na mysli mam, ci nahodou "nieco s niecim" nie je zla kombinacia, napr. ten rybi olej a pupalkovy...
Dakujem, dakujem, dam vediet, ci pomohlo.

RNG

teda to su velkosti roznych trubiciek priamo zavadzanych do zil.
G22 je kanyla s ihlou priemeru 0.9 mm, tj pomerne mala, pouzivana jednorazove na infuzie.
Tu je zoznam roznych s rozmerami, vyrabanych firmou Chirana:
www.t-injecta.sk