prosim ta rng,a aky mas nazor na vitaminy uzivane na lacny zaludok???aj to prispieva k detoxikacii???a je dolezity vitamin C pre detoxikaciu?
Otázky na RNG
Rng,prosim,ake su to enzymy tripsin a chymotripsin?Comu pomahaju?DAKUJEM
Dobrý deň RNG, chcem ťa poprosiť o radu, jem thermx kvoli chudnutiu a je možné, že tento preparát mi pomôže zredukovať celulitídu alebo si mám na tento účel zaobstarať niečo iné? Napr.Cell u loss od Herbalife? Ďakujem za odpoveĎ.
RNG, pisala som pred tyzdnom, ze mam bolesti klbov, po zjedeni salami, ktora asi nebola v poriadku, lebo som mala aj zaludocne problemy. Akurat mam v ruke vysledky od lekarky, ktore su vraj normalne. Ale v moci som mala keton pozitivny a ph len 5,0. to sa mi nezda normalne, lebo v tom case som nehladovala. Nemoze to byt acidoza? A preto ma aj bolia tie klby a svalstvo? Ten Wobenzym mi zatial vobec nezabera..
farmaceutka--- ano , je to uz dlhorocna lekarnicka, preto si overujem informacie radsej viac krat..lebo teraz neviem, ci to mam brat aj nadalej, alebo vymenit..
si si ista, ze to bola lekarnicka? alebo to mohla byt len laborantka? pokojne si overuj, ale za tym, co napisem, si stojim :-)))
RNG, moj priatel ma od narodenia iba jednu velku oblicku, co mu zistili nahodou len ultrazvukom.....ma zvysenu hladinu triglyceridov v krvi /hypertriglycerolemia - bez liekov az 11/ a ciastocne aj cholesterol. Co robit? Fyzicky pracuje, varim mu na olivovom oleji, nepapame vyprazane, akurat sa nevzda cokolady, denne zje aj 100 gramov, mliecna....neprinutim ho prestat ju jest, lebo ma strasne tazku pracu a je velmi vycerpany, tvrdi, ze ju potrebuje kvoli energii.....ako jeho stav zlepsit? dakujem
farmaceutka--a preco nie? hadam sa nehnevas, je predsa lepsie to pocut od viacerych, kedze tu ide o zivot..lebo moja lekarnicka mi vravela, ze to nijako neovplyvnuje ucinok..
marissa, potrebujes si overovat moje vedomosti?
RNG--tak co odporucas pri depresivnych stavoch? a pri precitlivenosti? dakujem
Vybral som ten najhorsi clanok proti lubovniku:
www.herbs-hands-healing.co.uk