prosim ta rng,a aky mas nazor na vitaminy uzivane na lacny zaludok???aj to prispieva k detoxikacii???a je dolezity vitamin C pre detoxikaciu?
Otázky na RNG
RNG, zaujímalo by, ako sa prejavuje znížená funkcia kôry nadobličiek a ako proti tomu bojovať. Má to súvis s nevyrovnanými hormonálnymi hladinami? A ešte, čo robiť v prípade poruchy mozgových žliaz hypotalamu a hypofýzy? Čo presne to znamená a aké sú prejavy? ĎAKUJEM.
Dakujem za odpoved. Pozrela som blizsie zlozenie ohladom toho lecitinu. Takze: sojovy lecitin (71,471g/100g), zelatina, glycerin, voda. Cize kolko ho mam uzivat aby to bolo vobec ucinne? Lebo som to trosku nepochopila tu debatu s olim. Este raz vdaka
pre RNG..si poklad...ďakujem..ja som sa ťa pýtala hlavne preto, že každý ma nato iný názor..jeden píše...že to nevadí, že ma kusla..a išlo mi trochu krvi..druhý...že som ju mala dať na pitvu.., a tie horúčky by prišli hneď??? ďakujem..peknú nedeľu....
*pouzivaju
RNG:aku skolu treba studovat na zaradenie sa k tym 1,5% lekarov, ktori pouyivaju potr. doplnky na liecenie? klasicku medicinu a potom nieco k tomu?
oli, tabletka nevyzera na tekuty lecitin.
Tekuty je v zelatinovych tobolkach
julica, ked si nedostala dosial vysoke horucky, tak sa neobavaj. Virusy sa prejavia velmi rychle
RNG ja mám práškový lecitín od teba,lebo u nás v lekárňach majú práveže len tekutý lecitín.Preto som zostala trocha v pomykove keď si napísal rybule že je to jedno.
Ďakujem.
pre RNG....ahojky...RNG..prosím ťa..ako by sa tá virusova infekcia prejavila??? mala som chorú andulku..uhynula ma ..a deň predtým ma ukusila...a išlo mi trošičku krvi..teraz sa veľmi bojím......PROSIM ODPIŠ...
aby som nezabudol, plesniam sa dobre dari v kyslom prostredi tj alkalizujuca potrava je dolezita.
Pozrite si rozne clanky na alkalizujuce diety.