Otázky na RNG

RNG

moze byt, aspon podla roznych sprav.
Lubovnik bodkovany obsahuje latku hyperfourin, ktory stimuluje(urychluje) cinnost pecene, ktora rozbija rozne chemikalie(detoxifikacia) vcitane roznych hormonalnych a tak znizuje ich ucinnost.
Sprava je sice z farmaceutickych zdrojov, takze je dost nespolahliva(pokus o odstranenie konkurencie falosnymi informaciami je ich bezna zbran) ale je to mozne a osobne by som bol opatrny.
Dlhy cass sa tvrdilo, ze okrem kombinacie s riedidlami krvi a MAO inhibitormi sposobuje len fotosenzitivitu. Nuz moja zena ho berie aj v lete a nepoznala ziadnu fotosenzitivitu, takze to asi nie je tak caste.
A tie interakcie s druhymi drogami tak isto nemusia platit na kazdeho, ale len na male percento ludi, ak je to vobec pravda.
Nuz ale pravdu sa dozvieme raz mozno, ked sa na vsetky tie "varovania" urobi nezavisly vyskum a potom sa ukaze naozajstna pravda.
Zatial to "nezozeriem aj s chlpami", ale napriek tomu je tu moznost a preto si zatial aspon ciastocne treba davat pozor.
Inac tieto spravy vysli zo Svedska, kde je zakazana hromada potravinovych doplnkov.
V USA upozornuju len na moznu zlu kombinaciu niektorych antidepresiv(SSRI) kde sa da kombinovanim udajne dosiahnut privysoka hladina serotoninu,, ktora vedie k serotoninovemu syndromu.
Zase je to mozne, ale len pri predavkovani.
Okrem toho sa spomina len fotosenzitivita, nekombinovat s riedicmu krvi a MAO.

marisssa

RNG--je toto pravda?
je nevhodna kombinacia Jeanine a Deprim. Gestagenova zlozka v Jeanine sa v peceni metabolizuje rovnakym enzymom ako niektore latky z trezalky. Trezalka cinnost tohoto enzymu urychluje, kym gestagen spomaluje, takze vysledkom je dost nepredvidatelna hladina kontraceptiva v krvi s moznym znizenim jeho ucinku. nebolo by prekvapenim, keby Jeanine za tychto okolnosti stratila spolahlivost.
pripravky z trezalky bodkovanej maju velku nevyhodu prave z tohoto dovodu-urychluju metabolizmus znacneho mnozstva lieciv a tym znizuju ich ucinnost.

dakujem za skoru odpoved

RNG

Vacsina cholesterolov sa tvori v peceni, len mala cast prichadza z potravy. Vyssi prisun tukov moze pomoct. Odporucam dietu bohatu na maso, orechy a rozne semena.
A pouzivanie enzymu lipazy na zlepsenu absorbciu tukov(alebo lecitinu)
Inac s takymto pripadom som sa este nestretol....
Na mineraly su aj lepsie zmesi, ako Biomin H, ktory ma v sebe vapnik vo forme slabo absorbovatelneho karbonatu(vapenec, krieda) a ine mineraly v nespravnych pomeroch, tiez viazane anorganicky.
Ja som odporucal pre ludi s poruchou absorbcie v prvom rade branie kyselin a enzymov na zlepsenie travenia a tym lepsie vytazenie mineralov z normalnej potravy
a pripadne dobre zmesy specificky navrhnute na vysoku absorbciu a zabudovanie do kosti, ako napr Bone Health, kde su mineraly viazane organicky a v spravnom pomera na absorbciu a zabudovanie,
plus potrebne vitaminy D a K.
Odporucam to brat spolu so spirulinou pre este zlepsene zabudovanie v tele.

delphia

RNG prosim Ta, co doporucujes uzivat na zvysenie HDL cholesterolu pri familiarnej hypolipidocholesterolemii? riesenie je zvyseny prisun tukov v potrave? mam 17 rocnu dceru a teraz jej zistili v ramci skriningu nizky cholesterol a po vysetreniach sa zistilo, ze to je geneticky dane po manzelovej linii. obidvaja maju tiez malo vapnika a fosforu. dcere nasadili Biomin H a vit AD v tobolkach. manzel este len ide na vysetrenie metabolizmu vapnika a fosforu. dost ma to znepokojuje, nakolko tuky v organizme su potrebne aj na viazanie a rozpustanie vitaminov v tuku rozpustnych, dalej na viazanie antioxidantov a tiez aj pri metabolizme CA a P aj na hormonalnu cinnost endokrinnych zliaz.
dakujem

RNG

Biolampy mozu byt rozne. Produkuju rozne svetla(farby) ktore maju rozne ucinky na telo.
Infracervena lampa produkuje len infracervene svetlo. To sa pouziva hlavne na zvysenie cirkulacie v postihnutych oblastiach.

RNG

oli, vsetko je mozne. Pocuvaj na signaly svojho tela a podla toho sa zariad.
Hlavne nezabudni na dostatok vody, lebo vsetky doplnky su silne koncentrovane a treba ich dostatocne zriedit.