prosim ta rng,a aky mas nazor na vitaminy uzivane na lacny zaludok???aj to prispieva k detoxikacii???a je dolezity vitamin C pre detoxikaciu?
Otázky na RNG
Dobry vecer.
Chcela by som sa Vas opytat niekolko otazok:
1) ake odporucate davkovanie GLUCOSAMINE MSM COMPLEX. Na obale je napisane 3 denne. Plati to aj pre 50-rocneho muza?
2) kolkokrat odporucate aplikovat jodovu tinkturu pri mierne znizenej cinnosti stitnej zlazy?
3) pri diagnoze amenorea - sekundárna, moze pomoct toto? yam (2x1gram), pupalka (2x2gramy),damiana (2x1gram), don quai (2x500mg). takto som to totiz nasla tu na fore pod vasou odpovedou na temu normalizacia hormonalnych hladin.
DAKUJEM VELMI PEKNE.
pre RNG..moje ďakujem za odpoveď..a ako by sa to prosím ťa prejavilo??? myslíš, že nemusím mať strach..keď nevieme, čo jej bolo kusla ma..a išla mi kvapka krvi??? odišla nám tak náhle,,,,
freny,zasadne menej mlieka, masa a cukru, a ovela viacej zelenin je cesta k alkalizacii tela.
Inac je to velmi rozsiahla tema, takze takto napochytro to nejde odpovedat.
julica, virusova nakaza by sa prejavila velmi rychlo, do 48 hodin.
Ine sa velmi neprenasaju na cloveka. Snad tak este rozne salmonely, ale to skor z trusu, lebo su sucastou crevnej flory vtakov.
rybula, samozrejme.
Dovod preco som uvadzal cisty praskovy lecitin je, ze nepotrebujeme v tele zbytocne tabletovacie latky ani ziadne zbytocne e-cka
RNG a keby som si chcela odkyslit organizmus, je na to nejaka metoda? Najdem niekde na to postup? A ako dlho to trva?
ahoj RNG..buď tak dobrý..a skús mi poradiť...dnes som mala tep až 116úd./min.,,,,, a mám ešte jednu otázku..: chovala som 4-roky andulku....ale naraz sa akosi zmenila..prestala sa o všetko zaujímať..len spala..., bola našúchorená...a včera mi odišla.....naraz...a ešte v štvrtok ma kusla a išlo mi trošku krvi..myslíš RNG...že som sa mohla niečím nakaziť??? škoda, že neviem, čo jej bolo....ĎAKUJEM ZA RADU
Ahoj RNG. Chcela by som sa opytat ohladom Lecitinu. Nezohnala som cisty praskovy lecitin, tak som kupila tabletkovy. Na obale je pisane, ze denna davka je jedna tobolka cize 1200mg. Ty si radil z toho praskoveho 8-10g 1-2x tyzdenne. To znamena, ze kludne mozem vziat 1-2x tyzdenne 7-8 tabletiek?
tak sa ten zakladny obraz nacrtnuty sa zacina ucelovat.
....
Protiplesnove boli dobre na anemiu, kde zaplesnena kostna dren produkovala zamorene cervene krvinky, ktore potom biele krvinky likviduju.
.....
Alkalizacia tela potlaca plesne, zaroven zvysuje imunitu proti roznym mikroorganizmom, ktorych toxiny posobia casto rakovinotvorne, tj zmenia bunky.
.....
Cukry podporuju rast plesni a zaroven aj rakovinnych buniek
......
Detoxifikacia tela enzymami a roznymi absorbentmi odstrani rozne zamorujuce materialy a umozni prirodzenej obrane tela sa sustredit viac na rozne ine ucely, vcitane boja proti roznym mikrobom a tiez znetvorenym(chybnym) bunkam, medzi ktore patria aj rakovinne.
Zial, pani ktorej som objednal amygdalin, napriek pociatocnemu vyraznemu zlepseniu po 6 g davkach amygdalinu, podavali dost dlho ATB, lebo si mysleli, ze ma infekciu mocoveho mechura, pricom to boli detoxifikacne tazkosti. Taktiez, vynechal sa amygdalin, co sa nesmie. Nakoniec sa to nepodarilo. AVSAK, pripominam, poslali ju domov a manzelovi povedali, ze sa asi nedozije viac ako 2 tyzdnov. Zila pol rok, zmizli jej takmer vsetky MTS (okrem v kosti) a jej stav sa razne zlepsil. Zial, urobili sa vazne kompromisy.