prosim ta rng,a aky mas nazor na vitaminy uzivane na lacny zaludok???aj to prispieva k detoxikacii???a je dolezity vitamin C pre detoxikaciu?
Otázky na RNG
RNG prosim ta, aj toto by mohlo pomoct pri refluxnej chorobe pazeraka?
www.eod.cz
dakujem za odpoved
antidepresivnych je plno, od mineralov cez L-Dopa, SAM-e, GABA, rozne choliny(vcitane lecitinu), 5-HTP atd.
rng- a co teda odporucas pri precitlivenosti a deprimovych stavoch?
farmaceutka, vsetko na svete je mozne, len by som rad videl studiu vyhodnotenu statisticky. Ze sa obcas nieco stane, to je aj pri vsetkych liekoch, preto sa tam pridava pribalovy listok na upozornenie konzumenta .
Pri potravinovych doplnkoch je to zriedkavejsie. Ak by to bolo caste, tak by napr v USA doplnok zakazali.
Kedze sa to nestalo, predpokladam, ze tie pripady su velmi zriedkave.
Zatial som opatrny ale cakam na vyjadrenie mojich lekarskych zdrojov, ktore na tejto problematike momentalne pracuju.
RNG-mam k dispozicii konkretne kazuistiky, co narobil lubovnik v kombinacii s liecivami....zdroj je spolahlivy.
usiko, tych 100 gramov cokolady je definitivne privela pravidelne.
Prejdi z mliecnej aspon na horku, ta je relativne zdravsia. Mlieko totiz nici antioxidacne vlastnosti kakaa.
Na znizenie triglyceridov a cholesterolu pomaha Policosanol, vytazok z listov cukrovej trstiny, davkovanie 10 az 40 mg denne.
mariaj, trypsin a chymotrypsin su enzymi, sucast pancreatinu.
Pouzivaju sa na enzymaticke cistenie zamoreneho tela.
bobika, neviem. Chudnutie je zo zmenenej diety, cvicenia a doplnky pri tom len trochu pomahaju.
adi 3 keton v moci je alebo dosledok cukrovky, alebo diety bez dostatku sacharidov. To iste plati na ph 5.
Daj si to presetrit pre istotu. Jediny test nepovie skutocny stav.
Jedz viac zelenin, menej masa, zatial.
marissa, ja stale odporucam pouzivat prirodne latky radsej, ako chemikalie.
Hlavne tie, ktore su povolene na trhu, ako potravinove doplnky. Lebo s tymi je podstatne menej problemov, aj v kombinacii medzi sebou, ako s chemikaliami.
Pravdepodobnost, ze maju neziaducu reakciu s mnohymi liecivami moze byt len nepatrna(tyka sa mozno maleho percento ludi) co samozrejme farmaceuti neuvedu(zamerne, aby sa prirodne zdali horsimi, ako su).
Jedine, coho by som sa definitivne vystrihal je pitie grapefruitovej stavy s mnohymi liecivami, lebo tam je moznost zivotunebezpecneho predavkovania(narangin spomaluje enzymaticku cinnost pecene na niektore lieky a tak sa tieto mozu hromadit v tele a sposobit nebezpecne vysoke hladiny a poskodenie ludi.
Pri st Johns Wort(lubovnik) zatial nas velky strazny pes FDA nic take vo velkej miere nezistil, takze by som sa natolko neobaval. Ale aj tak, opatrnosti nie je nikdy na zbyt...