Otázky na RNG

RNG

navi, Alzheimerova choroba je nahromadenie tmaveho tuku(lipofuscin) v mozgu, ktory izoluje od seba, tj zabranuje nervovym synapsam prenasat signaly. Vseobecne vsetky antioxidanty maju za nasledok zlepsenie cirkulacie a znizenie tvorby lipofuscinu. A vytazok z hroznovych semien je mimoriadne silny antioxidant.Podobne aj vinpocetine a huperzine,pripadne gingko, ktore sa zaroven povazuju za Nootropika, tj latky zlepsujuce cinnost mozgu.

femka

dobry den prajem RNG.chcela by som poprosit o radu ako mam postupovat ked si chcem odpliesnit telo a nasadit -GSE,probitika,mlete lanove semienka a psilium...dakujem :)a este ma tak napadlo... na tu plesen odporucate kokosovy olej mna by zaujimalo ci aj suseny struhany kokos ma rovnaky ucinok lebo do malej neviem dostat ten olej -odmieta ho papat tak ci by som ho nemohla nahradit kokosom lebo ten spapa:)...este raz dakujem:)

Navy

RNG, čo to znamená skladovať na suchom a chladnom mieste? Chladnička suchá nie je. No v lete si to neviem predstaviť. V zime to je aspoň špajza.

števo1

Mám diagnostikovanú ulceróznu kolitídu, v súčastnosti som na 150 mg IMURAN, 20 mg prednison, kaldium a helecid po 1 tabletke denne. Vedeli by ste mi doporučiť alternatívne niečo na prírodnej báze alebo váš názor , čo by bolo pre mňa vhodné

Navy

RNG, včera s správach hovorili, že vedci zistili, že Grape seed extract, je veľmi účinný na liečbu Alzhemerovej choroby.

RNG

beauty woman, oba virusy su bezne u ludi, ma ich vysoke percento. Proti virusovej cinnosti v tele treba brat antiviralne, ktore som tu spomenul mnohokrat v roznych temach(herpes, opat, hpv, Epstein Barr virus/mononukleoza...)

RNG

navi, ten spomenuty Jarow produkt som nemal, ale mal som rovnako silny(100 mg 95% proantocyanidy, vytazok z hroznovych semeien, Grape seed extract firmy NBTY, ci uz pod menom vekoobchodnym(Good 'N Natural) alebo pod jednou z ich maloobchodnych znaciek(Puritans Pride), samozrejme za polovicu...Ale ludia o to nejavili velmi zaujem...Aj ked je pravda, ze je to antioxidant 50 krat tak silny ako vitaminy C a E.

beauty woman

prosim, co je vhodne uzivat v pripade, ak sa potvrdilo z krvi pozitivita Cytomegalovirusu a Epstein Barrovej virusu.
dakujem za odpoved

RNG

reflux do pazeraka je sposobeny kvasenim v zaludku. Kvasenie moze nastat LEN PRI NEDOSTATKU KYSELIN.
YSELINY POTLACAJU KVASINKY A HNITIE V ZALUDKU.
Uvedeny prostriedok je zmes roznych enzymov, tj je urceny na zlepsenie CREVNEHO, travenia.
Kedze nema napisane davky/ucinnopsti jednotlivych enzymov, neviem komentovat, ci je dobry alebo slaby.
Ja som mal velmi silnu zmes v predajni podobneho zlozenia ale vysokych davok enzymov a tiez aj Betainu HCl, ktory zvysuje kyslost zaludka a tym zabrani kvaseniu a natlacanu obsahu zaludka do pazeraku vyvinutymi plynami a penami.
Bol to vyrobok firmy NBTY pod jej maloobchodnou znackou Puritans Pride s nazvom Super Multienzyme.
Ten aj sam beriem uz nejaky cas, takze mozem povedat, ze je kvalitny a velmi silny.Zlozenie:
Size 2 tablets

Amount Per Serving % Daily Value

Betaine Hydrochloride 400 mg *

Amylase 200 mg *

Protease 200 mg *

Bromelain 100 mg *

Pancreatin 100 mg *

Papain 100 mg *

Pepsin 100 mg *

Oxbile 60 mg *

Lipase 50 mg *

Cellulase 20 mg *