Otázky na RNG

RNG

luliana, zdroj ma s dobry, hoci znacne drahy.Ale o kvalite nepochybujem.
V tehotenstve brat rybacie oleje a dobre mineralove zmesy je dobre pre telo matky aj pre vyvoj plodu.Odporucam pokracovat aj pri kojeni, lebo dieta ma dost znacnu spotrebu, ktoru vlastne rabuje z matky.

RNG

bpapyro, produktov collonix je viacero.
Tema na cistenie criev tu uz bola.
Osobne pouzivam obcas psylium a nie znackove produkty(pridrahe a reklama velmi prifarbena.)

luliana

vdaka RNG ohladne rady o fraxiparine a tehotenstve...pises aj o tych rybacich olejoch, tak uzivam ARCTIC-SEA od Forever, olej arktickych mori studenovodnych ryb-aspon co pisu na skatulke. vyrobca: Aloe Vera of america, usa-texas. dovozca: forever living product
prosim ta, je to vhodny zdroj v 1.trimestri tehotenstva? hlavne co sa tyka tych skodlivych ortuti a tazkych kovov?mozem to nadalej uzivat?

bpapyro

RNG, cital si alebo pocul si o pripravku Colonix (distribuuje Dr.Natura)? Rad by som pocul tvoj nazor... Dakujem.

RNG

na noc odporucam pouzit probiotika...

Inac kokosovy olej sa da pouzit normalne na varenie, do omaciek, na salaty atd.
Moja mala vnucka ho zboznuje len tak na lyzicke. Aj pusinku a telo jej s tym natierame, lebo ma dost suchu kozu.

RNG

femka, odpliesnit telo a potlacit kandidu(kvasne infekcie) mozno len prisnou bezsacharidovou dietou a pouzitim protipliesnovych doplnkov, ako kokosovy olej, oreganovy olej,
lapacho, roztok GSE a podobne.
Kokosova duzina je mierne sladka ale obsahuje hodne vlaknin, tj je napriek vsetkemu vhodna na vymetenie kvasnych kultur z criev.
Samozrejme psylium je tiez na to vyborne, hlavne v zmesi s collostrom.
Na noz odporucam pouzit silne probiotika, lebo tie vytlacia ciastocne plesne a kvasne kultury.
V crevach musia probiotika prevladat. Oni vyrabaju hromadu vytaminov a obrannych latok proti skodlivym mikrobialnym infekciam, vcitane kvasnych a plesni.
Odtial ich telo berie a pouziva na potlacenie infekcii aj inde v tele.

RNG

Navi, to chladne znamena pod 25 stupnov celzia, suche znamena nie v mokrom kute.Bezne su byty znacne suche, hlavne v zime je relativna vlhkost absurdne nizka, ja som namelal presnym hygrometrom az 3%(vonku bolo minus 20), Sahara ma 30% na porovnanie.

RNG

stevo, kolitis v crevach je nasledok dlhotrvajucich zapalov, tj nespravnej crevnej flory, ktora obsahuje bakterie a kvasne infekcie, produkujuce toxiny.
Zacina to v zaludku, kde nedostatok kyselin nielenze nenatravi spravne jedlo,, ale dovoli rozmnozovat sa kvasne a hnilobne bakterie, cim sa vytvaraju zaroven plyny, ktore nasilne otvoria pazerak a tak sa kyseliny dostanu do pazeraku, kam nepatria a sposobia palu. Pazerak je totiz nechraneny proti kyselinam. Zaludok je chraneny vyborne.
Rozmnozene bakterie a kvasne kultury sa dostanu takto do criev, kde sposobia zapaly, hnacky a nakoniec aj vredy na stenach

Odporucam nepouzivat helicid, ale opak, kyseliny na zvysenie kyslosti zaludka(napr Betain HCl)
Tym sa zabrani nakaze criev cez zaludok.
V crevach treba vynicit alebo aspon vymiest skodlive kultury a nasadit dobre.
Pomaha pri tom psylium a pektiny na vymetenie,collostrum na potlacenie parazitnych kultur(niekolko gramov viackrat denne),
GSE roztok tak isto(30 kvapiek do pol litra vody,pit postupne pocas dna po hltoch)
a na vecer brat dobru silnu zmes probiotik.
Zaroven je mozno pouzivat enzymi pre zlepsenie travenia, lebo zapalene steny criev nevydavaju dostatok enzymov.
.......
Na zlepsenie flory je tiez vyborny prostriedok,
Triphala, trpky vytazok z troch indickych rastlin(amla(embilica oficinalis), harada(terminalia chebula), behada(terminalia belerica)), davkovanie 2x1 gram(40% trpkych principov)