prosim ta rng,a aky mas nazor na vitaminy uzivane na lacny zaludok???aj to prispieva k detoxikacii???a je dolezity vitamin C pre detoxikaciu?
Otázky na RNG
michaelle, mozes is k lekarovi, ale ten ti moze predpisat len lieky, lebo ine prostriedky nema k dispozicii, ani nepozna ich ucinky.
Ja sa menovanymi(aj cela moja rodina) doplnkami udrzujem pri zdravi uz dlhe roky.
michaelle, je plno nakaz, ktore sa prejavuju podobne. Od otrav salmonely, escherie coli, listerie az po rozne bakterie a virusy.
Ak to maju viaceri v robote, pozri na moznost otravy jedlom, potom na moznost viralnej nakazy.
Ak je to otrava jedlom(majoneza, zmrzlina, surova zelenina) tak odporucam pouzit psylium ,collostrum, GSE.
Ak sa jedna o virus, tak rozne antiviralne(selen, zinok a probiotika radim kazdemu,aj vsetkym zdravym, ked to nestaci tak bazu, echinaceu, astragalus, GSE,oreganovy olej, extrakt z olivovych listov alebo este silnejsi, chaparal(larrea tridentata)
RNG,prosím ťa napíš mi,netýka sa to síce mňa,ale dá sa zlikvidovať šedý zákal v začiatkoch?
evcca telefón do Lučenca - 0911279694.
5-HTP ešte by mal byť.
RNG porad prosim ak sa da,vidim ze mas dobry vplyv na vsetko tu a vela toho vies..teraz kopirujem z mojej temy..
Ahojte.pisem sem,lebo neviem,ci mam ist s tymto k lekarovi,alebo nie..Minuly tyzden vo stvrok mi zostalo v praci zle.Zacala sa mi tocit hlava,strasne rychlo mi bilo srdce,bolo mi horuco a hned nato zima,strasne som sa spotila a celkovo na odpadnutie,no stravila som na zachode asi polhodiny a nakoniec som isla domov.Zostala som doma cely vikend,v nedelu mi uz nebolo nic,len pocit na zvracanie zostal,v pondelok som isla do prace a zacalo to znovu.Znovu rychlobijuce srdce,spotila som sa ako somar a znovu hnacka a pocit na zvracanie.Vydrzala som to,ale odvtedy som doma.Nechcem aby si mysleli ze simulujem,..moc nejem,len celozrnne chlebicky a jablka.Bojim sa ze akonahle sa najem,pojde to von..neviem co s tym mam robit,mam tabletky na zaludok a caj,ale zatial nepomaha,moze to byt brusna chripka?Hlava ma boli,ale nos mam cisty a hrdlo tiez.Pomoc prosim :(
Zacinam mat toho dost..dnes pojdem asi do nemocnice,tentokrat uz neviem ci je to stres alebo nieco ine,stale ma boli na hrudniku a zacina ma uz aj hlava.Kazde rano mam hnacku ale len rano aj s pocitom na zvracanie.A to potenie neprestava,ked sa spotim,mam studene ruky aj nohy.Myslite ze by to mohol byt aj nejaky virus?zevraj v praci vsetci kaslu a boli ich hlava..ja uz naozaj nemam ponatia co mi je :( pomocccc:(( dost ma vystrasili aj priznaky,moj dedko zomrel na isch,chorobu srdca a otec ma tiez problemy so srdcom tak sa bojim ci to nemoze byt z toho,radili mi,ze to moze byt aj stres,ale az tak?:((
evcca, to iste, zadaj zi do www.google.com "5 HTP" a najdes hromadu distributorov a katalogovych obchodov
sissa pozri na Google.com
Jedna z firiem co to vyraba a ponuka je Arizona Naturals, ktorej vyrobky pouzivam aj ja
RNG a nevies poradit, kde sa bude dat zohnat 5-HTP?
sissa, mal som obchod v Bratislave a este mam udajne v Lucenci fungujuci.
Zialbohu, som sa rozhodol s tym nepokracovat(straty, zla komunikacia, nekonecne dlha schvalovacia byrokracia, nedostatok casu z mojej strany)