Otázky na RNG

RNG

Dalila, niueco v tele musis mat, ci je to bakterialne, plesne alebo viralne.
Zapaly nie su sami od seba. Pokial lekari robia testy a hladaju ti, co to moze byt by som btal aspon GSE, oreganovy olej a extrakt z olivovych listov. Tieto vykryju vacsinu mikroorganizmov a nemaju ziadne bocne ucinky v odporucenych davkach.
Mozno sa ti s nimi podari dostat z tych problemov skor, nez lekari zistia, co ich sposobuje.
Moja zasada je nevyckavat a zautocit, lebo "najlepsia obrana je utok"
Naviac na regeneraciu buniek, aby boli menej citlive na infekcie(prienik infekci cez bunkove steny) je dobre dlhodobo brat aloe vera

RNG

elesar, moze to byt kvasna infekcia alebo nizka odolnost(imunita) voci viralnym alebo ich kombinacia.
Na obe temy som uz mnohokrat pisal/
Na viralne osobne okrem selenu, zinku a probiotik beriem v pripade utoku astragalus, GSE a extrakt z olivoveho listu. Raz som dokonca pouzil chaparal(larrea tridentata) ked som si nebol isty, ze na mna lezie pasovy herpes

RNG

oli aj v USA je s tym problem, lebo ked ho niekto zacne vyrabat, tak ho odkupia alebo inac zlikviduju, takze za posledne dva roky pre brata objednavam uz z tretieho zdroja.
Babizhayevov produkt ale stale mozno objednat cez internet, hoci je riadne drahy.
Je aj ovela drahsi grecky vyrobok a tiez este drahsi svajciarsky.
V USA su doplnky vseobecne ovela lacnejsie, lebo je tu velmi vela vyrobcov, co vytvara dobru konkurencnu bazu.
Pozri na Google.com

dalila7772

RNG nevedel by si mi poradit,bola som hospitalizovana v nemocnici koli uzlinam a subfebriliam.Vysetrenie zo sona bolo:Pocetna patol.lymfadenopatia coli 1. bilat.Vyuzivala som dvoje antibiotika uzliny sa zmensili ,niektore uplne zmizli.Ale stale sa citim zle .Som unavena, slaba ,zacala som pocitovat tlaky v krku ako keby ma niekto dusil a mam dost velke bolesti hlavy a chrbtice , niekedy az pocity na odpadnutie.Tiez pichanie pri srdci a arytmie.Zobrali mi aj jednu uzlinu na histologiu,je to bez nadoroveho procesu.Robili mi uz rozne vysetrenia ale nevedia z co ho to je.Nieco podobne som prekonala pred dvoma rokmi,ale prejavilo sa to miernejsie ako teraz.
Diag.zaver:uzlinovy syndrom krku v dif.dg,anemia,sek.bunkovy imunodeficit,st.p.prekon.infekc.mononukleoza,neura stenicky syndrom,markery hepatit.B,C negat,EBV VCA IgGpozit,EBV VCA IgM negat.,ASLO negat.,Widal negat,Toxoplazmoza IgM negat.Bola by som rada, keby si mi nieco poradil po com by sa mi polepsilo.Dakujem.

elessar

RNG... vies mi poradit co pouzit pri nasledovnych priznakoch?
pol roka cervene kutiky ust, cerveny jazyk, afty na jazyku - vsetko to stipe.
...na kutiky som zatial odporucil potieranie kokosovym olejom (1 lyzica zmiesana s 3 kvapkami GSE).
vdaka.

radecka

prosim mozte mi poradit,moj 3 rocny syn ma laryngitidu a ja mu davam,to este mi zostalo-GSE,oreganovy olej,astragalus,qercetin,na vecer probiotika.Staci to,alebo treba nieco pridat?dakujem

RNG

oli, sedy zakal je dosledok ukladania roznych bielkovinnych zhlukov v ociach. Enzymaticke cistenie, jod a pouzivanie kvapiek obsahujucich acetyl L carnosine pomaha.
Lekari odporucaju len operaciu, tj vymenu zakalenej sosovky za plasticku.
Ja som skor za acetyl L carnosine, lebo uz v osemdesiatych rokoch dr Mark Babizhayev dokazal ucinnost 1 % ocnych kvapiek na zastavenie sirenia kataraktu, dokonca obratenia k lepsij priehladnisti u casti pacientov.
pridavam interview s doktorom:
www.antiaging-systems.com

Inac moj brat to pouziva uz 2 roky, a zrak sa mu nezhorsuje, dokonca sa mu to mierne zlepsilo.
Ocni lekari, hlavne ti, co maju prijmy z operacii cataractu o tom ,samozrejme, nechcu ani pocut