prosim ta rng,a aky mas nazor na vitaminy uzivane na lacny zaludok???aj to prispieva k detoxikacii???a je dolezity vitamin C pre detoxikaciu?
Otázky na RNG
Citala som tu,ze kyselina hyaluronova je dobra na plet a hlavne na klby.mna zaujima pouzitie na plet.Sklbami nemam nic tak asi neuzivat,ale byva samostatne v tbl ,kvapkach alebo nejako,ze by sa to mohlo primiesat do kremu a urobit jemnu masaz tvare obcas?DAKUJEM
Dobry den. Prosim pomoc čo je vhodné na svrbenie celeho tela hlavne večer.cez den nie,vyražky nemám nikde svrbia mi najviac lýtka na nohach a ruky. Dakujem za odpoved.
RNG:cize v konecnom dosledku schvalujes alebo nie na dlhodobe uzivanie? pytam sa aby som to neprehnala neposkodila si nieco. mam 16 rokov a 158/49
perlicka, tu v USA vysli na tuto temu uz rozne knihy, ktore sa zatial na Slovensko nedostali. Preto sa to aspon tymto sposobom snazim popularizovat.
Viem, ze je to malo ucinny sposob, lebo na tieto fora chodia ludia casto len vypravat, nie radit odborne, tj z medickej literatury, takze sa rozne spravy postupne zanesu nanosmi . NUz ja v tom nemozem nic spravit, demokracia sa musi zachovat aspon takto.
Dufam, ze som ale napriek tomu cast ludi oboznamil s nazormi tych vzacnych lekarov, ktori su ochotni bojovat za pravdu v medicine a za nepopularne a predsa velmi uzitocne prirodne prostriedky.
beauty woman, probiotika odporucam kazdemu,, hlavne po pouzivani antibiotik, ktore znicia crevnu floru.
Dcerka ma asi plesne alebo rozne kandidy v traviacom trakte a vtedy su silne davky probiotik castou protikandidivej kury.
Tema tu uz bezala mnohokrat, zasada proti kandide je znizenie prijmu sacharidov, zvysenie prijmu vlaknin branie probiotik a protiplesnovych/protikandidivych doplnkov(kokosovy olej, oreganovy olej GSE, caj z lapacha)
lizanka, jedine co mam proti tym davkam je privela vitaminu A(retynil palmitat), malo by tam byt tak asi 4000 jednotiek a ostatok az do 25 000 jednotiek vodorozpustne karotenoidy
lizanka, prezrel som si ten preparat, vyborny, nic tam nie je absurdne vysoko, aj ked podla vzdelania lekarnikov , ktori sa drzia starych davno preukazanych nedostatocnych odporucenych dennych davok z roku 1948 sa to zda vela.
MOje zdroje, lekari co pracuju s prirodnymi latkami a roznou vyzivou a doplnkami odporucaju aj o hodne viac z mnohych tam spomenutych
Napr dr Julian Whittaker ma svoje vlastne vitaminove a mineralove pilulky s vacsim obsahom prakticky vsetkeho, co,tam mas a beru to statisice ludi. Aj ine vitaminove a mineralove zdroje od inych lekarov a vyrobcov potravinovych doplnkov su tak isto podla starych odporucenych dennych davok "privela"
velvet, acne su sposobene zvysenym vylucovanim mazu a zaroven zapchatymi mazovodmi v kozi. Zvysenie toku mazu je sposobene hlavne vysokou hladinou DHT(dehydrotestosteronu) tento sa da znizit branim zinku a pitim silneho caju z korenov zihlavy)
Zapchate mazovody su z rzv vysychajucich, tj tvrdnucich olejev, hlavne sa nachadzajucich v prehriatych olejoch(vyprazanie) a chemicky a tepelne upravenych rastlinnych olejoch(hydrogenizovane, stuzene, ciastocne hydrogenizovane, stabilizovane...) jedine rastlinne oleje, ktore su zdrave pre nas a netuhnu su panenske(virgin)