prosim ta rng,a aky mas nazor na vitaminy uzivane na lacny zaludok???aj to prispieva k detoxikacii???a je dolezity vitamin C pre detoxikaciu?
Otázky na RNG
delphia napisal som
ja chcem este na dobru noc zlozit hold pre RNG, pretoze by sme mnohe nemali ani tusenia o mnohych zaujimavych veciach.:)
Voda nie je podstatny zdroj mineralov. Aj tie ktore sa v nej nachadzaju, anorganicky viazane nie su dobre vstrebatelne.
Podstata vody je vymyt z organizmu rozne splodiny a prebytky.
zivotnost destilacky je cca 2000 litrov(aspon tolko mi sluzili druhe pred rokmi) zivotnost reverznej osmozy je 2-3 roky, potom blany potrebuju vymenit. Destilacka produkuje vodu ovela cistejsiu,nez reverzna osmoza.
Na velku spotrebu vody je vhodnejsia reverzna osmoza s pripadne deionizacnym filtrom(model, co som namontoval v Lucenci , blany maju zivotnost asi
8 000 litrov, deionizacny filter treba menit kazdych 1600 litrov., cena za liter je tak ovela nizsia, nez destilovana, cistota je porovnatelna, dokonca lepsia))
K cene destilovanej vody treba totiz pripocitat asi 1.5 kwh elektriny na liter destilovanej vody.
nina, ja pijem len destilovanu vodu, caje z nej robene a ovocne a zeleninove stavy.
Destilacku mam malu s kapacitou zhruba 15 litrov denne a take stoja dnes v USA zhruba 200-400 dolarov, co je zrejme zlomok toho, co stoja na Slovensku.
Keby mi obchody bezali, iste by som aj tieto dovazal, predpokladana cena (dovoz, clo ziskova a predajna marza) asi 9500 korun.Zial, to sa neuskutocnilo....
ventil, ja som v tom podniku nemal partnera. Bol 100% moj. Ale podla Slovenskych zakonov moze podnik prevadzkovat len konatel a ten musi byt slovensky obcan, co ja nie som.
Takze som bol nuteny poverit prevadzku do ruk konatelom a tak to nedopadlo tak, ako som si to predstavoval.
imperator, na ten srvatkovy protein je privela konfrontujucich udajov, na krabici je napisane 20% whey isolate, v navode 78% srvatkovy protein takze neviem o co vlastne ide. Cena je dobra, ak je to 78% srvatovy protein.
Ale by som odporucil s nim brat aj bromelain, inac take davky bielkovin nestravis a bude ta velmi nafukovat.