Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Otázky na RNG

RNG

lizanka, ja ti len tolko viem povedat, ze retinyl palmitatu by nemalo byt denne viac, ako 4000 iu, alebo dokonca len 2500 IU, lebo ako ti spravne povedali v lekarni, tukorozpustne vitaminy sa hromadia v peceni a po case mozu sposobit predavkovanie. Vodorozpustne zase treba skoro kazdodenne, lebo sa vyplavia z tela mocom.
Cast karotenoidov sa v tele zmeni na tukorozpustne formy a ulozi sa.
Niektore vitaminy sa skladuju aj mesiace(B-12, D a ine), takze ich nedostatok poznas az po case. Preto napr depresie z nedostatku vitaminu D sa zjavia aj 3-4 mesiace po lete.
Dufam, ze ti vyrobca odpovie, zatial by som bral tu davku len kazdy druhy den, pre istotu.
Tak to mozes brat neobmedzene dlho.

lizanka

v tom zlozeni je betakaroten-7 000 IU a ten palmitat este dalsich 10 000 IU-znamena to ze ked je betakaroten uvedny osobitne tak vsetok palmitat je retinyl? skusim napisat vyrobcovi, len neviem, ci vobec budu reagovat, dakujem za rady

ventil

RNG, je to velmi smutne, ze si zatvoril predajnu v bratislave. do lucenca je zbytocne pisat, lebo volat sa tam neda. telefony nikto neberie. z toho ustredia v lucenci som nemala dobry dojem, raz som tam volala este ked bola predajna v bratislave, ale ten telefonat bol velmi zvlastny, nevedela som co si mam o tom mysliet. s kym si vlastne prevadzkoval ten obchod, resp. americko-slovensku spolupracu? mam totiz dojem, ze slovensky partner nebol doveryhodny. vsetkym, ktori kupovali tvoje pripravky je to urcite luto a su smutni, ze uz tvoje doplnky v sr nedostat.

RNG

henak, 3 rocne dieta musi pouzivat davky oi tolko mensie, podla vahy
Obvykle sa davka udava na 50 az 70 kg osobu, pre deti je to v pomere vah o tolko menej.
Tj na 10 kg vahy to je 1/5 az 1/7 davky pre dospeleho.

henak

RNG,dakujem za odpoved,a ake je davkovanie pokial ma 3 roky a ci sa daju tie preparaty niekde kupit,konkretne,ci mas ty nejaku predajnu,dakujem Hena