prosim ta rng,a aky mas nazor na vitaminy uzivane na lacny zaludok???aj to prispieva k detoxikacii???a je dolezity vitamin C pre detoxikaciu?
Otázky na RNG
pozmamka, Vilcacora je meno pouzivane asi len na Slovensku, inac je bylina znama ako Una de gato, cat's claw,macaci pazurik, alebo pod latinskym, nazvom uncaria tometosa
na ureaplazmy tak ako aj na ine mykoplazmy som odporucal extrakt z olivovych listov(3x750 mg, 20% oleuropein) a Samento/vilcacora, 2x10 kvapiek denne/caj z lyzice vilcacory.
Ako a kde to zozenies, ti neviem povedat. Ja som mal v mojich predajniach vsetky tri spomenute, ale asi su uz vypredane a ja dalej neposielam tovar.
Dobry tovar dostanes na nete z firmy Swanson(spomenuty Olive leaf extract. Samento som videl v reklame aj z Ciech, ja som ho nakupoval priamo od vyrobcu.
Vilcacoru som kupoval od reputabilneho vyrobcu Rain-tree.
prosim ta RNG, kde zozeniem pripravky, co spominas na liecbu ureoplaziem.
rada by som skusila nieco prirodne, lebo si nechcem organizmus zatazovat antibiotikami, ktore mi akurat vzdy narusia vaginalnu floru.
a opytam sa, ako dlho takato terapia trva, pripadne je potrebne, aby sme vynechali styk? viem, ze nie si doktor, ale situacia je taka, ze ak teraz zoberiem antibiotika, nebudem moct aspon mesiac sulozit, lebo u mna su jasne problemy a zasa priatel ma doxyhexal a aj bez neho ma tak dokaslane travenie, ze bude vyzerat ako zombie. ja som z neho stale zvracala a bolo mi zle, mojho draheho stale bolieva brucho, preto by som bola rada, keby sa mohol vyhnut 20 dnovej zabave s doxyhexalom.
Perlička, celkom dobrý prehľad potravinových doplnkov na rôzne choroby máš tu www.celostnimedicina.cz
Inak, pred tým, než si niečo objednáš, zisti si, za akú cenu to majú v Lučenci -odkaz odstránený- Tam ale v ponuke nemajú všetko takže sa spýtaj, ak niečo potrebuješ telefonicky.
na hyaluronicku kyselinu, zvnutra je ucinnejsia, zvonka jej ale treba ovela menej(miestne je vacsia koncentracia).
Krem musi ale obsahovat nejake vhodne rozpustidlo, inac hyaluronany su vseobecne privelke molekuly aby sa dostali cez kozu.
rexo,,osobne nemam ziadnu skusenost s pouzivanim priamo kyseliny chlorovodikovej(farmaceuticky cistej) , ale je tu dopisovatelka pod nickom, farmaceutka, ktora spominala, ze to sama v lekarni miesa.
Tych 15 kvapiek(nahrada jednej pilulky Betainu HCl, 400 mg) by malo byt 3-4 percentne HCl a podla mna by sa to malo rozriedit do aspon 1 dl vody a pit cez slamku, aby sa to nedostalo na zuby.
Ale "farmaceutka" to zrejme vie lepsie a dufam, ze nie je sama, ze mnohi farmaceuti to vedia. Musis si ale najst lekaren kde robia aj rozne zmesy, nielen predavaju pilulky.
henak, pomoze niekolkokrat do dna nakvapkat do nosa koloidnu striebornu vodu alebo roztok GSE(6 kvapiek do dl vody) pripadne aj pit GSE roztok, 30 kvapiek do pol litra vody.
Streptokok pneumoniae je totiz nielen v nose ale sa dostane aj do pluc(preto pneumoniae)
lizanka, skontroluj si ten vitamin A, kolko je z neho retinil palmitatu a kolko karotenoidov. Nemyslim si, ze boli tak nedbali, ze by zabudli na to, ze retinyl palmitatu treba ovela menej a nevidim tam ziadny karotenoid(hlavne lacny bete karoten, ktory kazdy vyrobca automaticky pridava.
Ak je tam naozaj 10 000 jednotiek retynil palmitatu, tak je to definitivne vela a neodporucam brat nad 4000 denne. Karotenoidov ale mozes brat aj 25 000 jednotiek i viac, prebytocne totiz vylucime v moci.
Mozno je na flasi chybne napisane, aj to sa stava.
Adresoval by som vyrobcu.
mariaj,ja som užívala kyselinu hylauronovú zvnútra,v tabletách. Pokožka je viacej hydratovaná a navyše to prospeje aj kĺbom.Ale obsahujú ju aj niektoré krémy.