prosim ta rng,a aky mas nazor na vitaminy uzivane na lacny zaludok???aj to prispieva k detoxikacii???a je dolezity vitamin C pre detoxikaciu?
Otázky na RNG
a2, hudrocolom, tj vyplachovanie hrubeho creva vodou je dobre pre ludi s zanesenymi crevami. Inac to nema zmysel, ba dokonca porusuje probioticku floru.
V Californii to bol modny trend v 50tych a 60tych rokoch, dnes to viacmenej zakapalo.
Vyplachovanie criev neodborne moze mat za nasledok poskodenie criev, takze by som bol s tym opatrny.
vyborne juliana.
RNG,mohla by som Ta poprosit o zaslanie link na to GSE od firmy nutribiotic,kamoska ide do USA a priniesla by mi to,len neviem ktore,dakujem velmi pekne,Hena
RNG, aky mas nazor na hydrocolon?
RNG ja viem, ze z dobreho pocitu sa neda vyzit, ale to co si odovzdal ludom na tomto fore je nenahraditelne. Tolko vedomosti, orientacie o svojom zdravotnom stave, clovek nikde nezozenie a tu si to dal ludom ako na podnose zadarmo.Tvoja ochota a zaujem. Velka vdaka. Kupila som z Lucenca co sa este dalo, bola by som rada, aby tie peniazky skoncili u Teba, ked Tvoje rady sa nedaju zaplatit. Tesim sa, ze na tomto fore budem moct napisat, ze uz sa mam zdravotne dobre.
ok RNG
dakujem
tak ja beriem od zaciatku tehotenstva tie rybacie oleje, potom tu jodovu tinkturu od teba pod pazuchy natieram, magnezium zinok calcium od teba aj vit. C, vit. E, no a este od lekarky mam acidum folikum. snas som nic nevynechala :)
no a dufam ze robim dobre?
navy, zialbohu ja som nedostal uz ziadnu spravu priamo od konatelky alebo predavaciek vyse 3 mesiacov. Takze neviem.
Len z vasich prispevkov viem, ze ten obchod v Lucenci este jestvuje.
Ja som nemal ziadnu staznost na predavacky, minuly rok na jar som sa s nimi osobne stretol, boli fajn.
Aj ked nemali tolko vedomosti o doplnkoch ako by som si predstavoval(boli to len predavacky, ktore nikdy o doplnkoch predtym nepoculi...) velmi sa snazili.
Nuz ale snaha nestaci zialbohu na komercny uspech, tam treba objem predaja, nove schvalene doplnky a najma komunikacia, co sa predalo co je na sklade aby sa dal odhadnut dopredu odbyt a podla toho posielat tovar z predstihom.
Nic viac nenavidim, ako ten typicky vyraz z predosleho rezimu, "nemame".
Tak sa neda viest uspesny obchod ani rozsirenie do siete obchodov.
Normalne ma obchod zacat donasat zisky po pol roku. Komplikacie so schvalovanim to oddialili na tak asi 1.5 az 2 roky. Ale toto je uz 4.5 roka a ja viac na to nemam ani penazi, ani casu ani nervov.Takze velmi lutujem....
Niekedy si predstavujem tie 3 dobre vybavene mercedesky, ktore som miesto toho mohol mat, a slak ma triafa.
Inokedy si poviem, predsa si len nieco prispel krajanov v tomto odbore, aj ked si to nie schopny robit donekonecna.
A mrzi ma to, lebo dosial v zivote do coho som sa pustil som bol vzdy uspesny az ked som si zmyslel podnikat na Slovensku, tam sa mi uspech nedostavil hoci som sa pokusi o 3 rozne podniky.
S partnerom,dva a tento bez partnera , 100% moj a predsa nevysiel....
NAVy,mas pravdu.Ja som do Lucenca volal teraz v piatok predvecerom a nebolo to po prvykrat.Volavam tam uz rok a pani predavacka/nechcem tu uvadzat jej meno/ je neskutocne mila,ochotna a ustretova zienka.Tiez nedam na nu dopustit.Bohuzial som bol sklamany zo sortimentu tovaru, nakolko tam uz skoro nic nemali, teda z toho , co som potreboval a nebolo toho malo.
Neviem co budem robit teraz, kde to pozhanam.Odvtedy, co RNG povedal ze konci, tak iba snorim po internete, ale nic som zatial nenasiel, ziadny zdroj, odkial by som si vyrobky objednaval.Z USA je to neskutocne drahe-teda preprava a je otazne, ako by som to dostal domov, nakolko na colnici by to bol problem.
Ventil, ja som si objednával tovar v Lučenci pred týždňom, a obchod fungoval. Telefón zdvíha veľmi milá, ochotná a ústretová pani, na ktorú nedám dopustiť, pretože som na nej žiadnu chybu nenašiel. Nesnívalo sa Ti to?