prosim ta rng,a aky mas nazor na vitaminy uzivane na lacny zaludok???aj to prispieva k detoxikacii???a je dolezity vitamin C pre detoxikaciu?
Otázky na RNG
RNG.....PRED CHVILOU SOM VOLALA DO LUCENCA ZE SI ESTE OBJEDNAM CO MI DOSLO.....NATRAFILA SOM AKURAT NA OMEGA-3..ALE SELEN,ZINOK,VITAMIM C,UZ NIE JE JE TO VELKA SKODA ZE UZ NEMOZES POKRACOVAT V DODAVANI NA SLOVENSKO PORAD KDE MAM ZOHNAT PODOBNE VITAMINY-MINERALI???,,
Kopa vecí sa dá zohnať v Európe, ceny sú síce podstatne vyššie, ako v USA, ale lepšie, ako nič. RNG, Ty si nás naučil pozerať na zdravie inak, než sme boli zvyknutí, a za to Ti pekne ďakujeme. Podľa mňa to je viac, než vlastniť dva mercedesy.
RNG,prosim,ako sa volaju tie rozpustidla,ktore by mal obsahovat krem,ked by som chcela pouzit kyselinu hyaluronovu,do kremu a potom naniest na tvar.Pisal si,ze pouzivat menej ako ked sa uziva.Mozu to byt aj nejake oleje?Zozeniem nieco?Nie je to prilis specialne?Mne je lepsie natierat ako uzivat koli silne potravinovej neznasanlivosti.DAKUJEM
nina 26, ked som za 4.5 roka nedostal zo Slovenska ani halier a pritom som tam posielal aj peniaze aj tovar, tak za tento posledny mesiac-dva obchodov pred zavretrim to ozeliem....
henak, koloidne striebreo v Lucenci este iste maju, lebo som tam nainstaloval minulu jar malovyrobne zariadenie, ktore iste stale este pouzivaju.
mama, zmixovany ci cerstvo vytlaceny je jedno, len musi byt SUROVY.(ananas, papaja, cvikla, stonkovy celer...)
Nemusi to byt brane na uplne prazdny zaludok, trochu zeleniny alebo ovocia nezaskodi pred tym a dost vody na rozriedenie.
Dobry den, RNG. V sobotu ste asi prehliadli moju otazku, tak sa skusim spytat este raz: ak mi byva z mrkvovo-cviklovo-zelerovej stavy pitej nalacno na precistenie organizmu zle, urobi mi tu istu sluzbu aj ananas? Moze byt aj zmixovany, alebo je cista stava ucinnejsia (cerstvo vytlacena)? Dakujem Vam.
dakujem...moja anglictina...nasla som to,a rozdiel je len v mnozstve? uzivat potom tak,ako si vravel...velmi pekne dakujem za vsetko ,idem hned niekde to koloidne striebro kupit a syna liecit,Hena
konkretne:
www.vitaminshoppe.com
vyrobky firmy Nutribiotic.menovite GSE kvapky dostanes napr v obchodoch siete
www.vitaminshoppe.com ktory ma obchody po celej Amerike.