prosim ta rng,a aky mas nazor na vitaminy uzivane na lacny zaludok???aj to prispieva k detoxikacii???a je dolezity vitamin C pre detoxikaciu?
Otázky na RNG
nina 26, mozes to vsetko brat aj naraz, len s dostatkom vody. Lepsie je veci ale rozdelit na niekolko dennych davok, niekto ma z tych koncentratov totiz tazobu v zaludku(nedostatok rozriedenia vodou)
RNG prosím ťa, kúpila som si ten Citrovital a chcem ho použiť na výplach očí,zapálené spojivky. V akom pomere si to mám zriediť, a môžem priamo vyplachovať oči? Ďakujem
el, ja odporucam 2x1000 mg yamu(2 gramy),
2x500 mg Dong Quai,
3000 mcg jodu, tj podstatne viac. Neviem, ci tie male davky z toho spomenuteho prodstriedku by vobec mali nejaku ucinnost
mariaj, technologia, ako rozpustit hyalurany na mensie je dost chranena zalezitost, ja k tomu nemam pristup.
Jedine, o co som sa sam pokusil bolo pridat do kremu ascorbyl palmitate, tj tukorozpustnu formu vitaminu C, lebo ta tiez prispieva k tvorbe kolagenu v kozi.
Navy, dakujem. a co ten vit B 17? to ca za vyrobca? na flaske je pisane madarsky.
Myslím firmu Swanson.
Perlička, od tej firmy distribuoval aj RNG.
RNG,prosim ta si pisal v nejakej teme ze na nepravidelny cyklus resp. bolesti menstruacne je dobre Yam,Dong quai..nasla som nejake tablety-Hormonatour ktore obsahuju tieto dve veci ale okrem ineho aj:
Dioscorea villosa (Wild Yam) 180mg
Angelica sinesis (Dong quai) 80 mg
Kórejský žeň-šeň 60mg
Pau D´Arco 60 mg
Sójové izoflavonoidy 45 mg
Bór 0,5 mg
Molybdén 150 mcg
Chróm 80 mcg
Jód 70 mcg
Selén 50 mcg
Vitamín D3 5 mcg
a niekde som citala ze je to pre zeny od 40 rokov.ja mam 20.chcela by som vediet ci su lepsie samostatne tablety toho Dong quai alebo aj pupalkoveho oleja alebo ci ten Hormonatour je rovnako ucinny.Dakujem
RNG, prosim Ta, aby sa Bone Essentials dobre zabudovalo do organizmu, treba pit so Spirulinou, alebo Lifes Greens,vecer mozem aj 2ks Bone Essentials naraz? Od C vit.a antioxidac Alpha Lipoic Acid, alebo vytazok z hroznovych semien aspon 6 hod.alebo jeden den antioxidat a druhy den mineraly? Dakujem za odpoved.
RNG, tychto vyrobcov poznas?
-odkaz odstránený-
aky mas nazor na tie pripravky?
dakujem