prosim ta rng,a aky mas nazor na vitaminy uzivane na lacny zaludok???aj to prispieva k detoxikacii???a je dolezity vitamin C pre detoxikaciu?
Otázky na RNG
Evvii. SELEN,ZINOK,VITAMIM C. To kúpiš v akejkoľvek lekárni, Ak si chceš dopredu preštudovať možnosti, tak si klikni trebars na -odkaz odstránený-
Americká stránka Amazon.com, má aj európsku vetvu www.amazon.co.uk
oli, tu máš citricidal na anglickej stránke www.health4youonline.com
RNG, prosim, na doplnenie kalcia u dcery -ake je denne davkovanie Bone esentials a Spiruliny? a ked bude uzivat tie pripravky, tak lieky ordinovane lekarom: biomin H a AD vit. ma vysadit? ako dlho sa tie pripravky maju uzivat (aby sa ca nevyzrazal v oblickach a nesposobil kamene)?
a este sa chcem spytat: na moje cysty mi staci uzivat napr. Pankreatine a jodovu tinkturu? ten pankreatin v akej dennej davke? alebo by bol lepsi Multienzyme? a sucasne mozem uzivat aj HCl na palu (aj teraz mam palenie...bleee ake neprijemne)
a este poprosim- co doporucujes uzivat na odstranenie problemov v menopauze?
dakujem pekne
Mily RNG, chcem sa ta opytat-robim si ocistnu kuru, teda vlastne je to hladovka s pitim zihlavoveho caju a zeleneho caju bez cukru. Mam si zacat doplnat mineraly uz pocas, alebo az po skonceni tej hladovky?
RNG,
chcem sa opytat...Vcera sa mi na spicke jazyka vyhodili drobne cervene pupaciky, velmi to neboli, ale je to taky zvlastny pocit na jazyku, skoro az palivy...Neviete, co by to mohlo byt? Myslela som mozno alergia? Po dlhsej dobe som jedla arasidy - ani moj traviaci trakt ich neprijal :-), inak nic zvlastne som nekonzumovala, snad len cca 50 kvapiek GSE v nedelu. Zatial si to potieram kokos. olejom zmiesanym s GSE...Moze byt?
DAKUJEM za odpoved.
Pekny vecer.
oli, ten vytazok z grapefruitovych semien nie je aktivovany, ako patentovany citricidal. Ale je zrejme tiez znacne ucinny, len neviem ako v porovnani s GSE.
Skus tych 6 kvapiek do poldeci vody(pripadne zacni s 3 kvapkami a vyskusaj, potom zvys na 6 kvapiek, ak ti to prilis nedrazdi oci.
Pri vsetkych doplnkoch treba sledovat reakciu tela a jeho toleranciu.
Ďakujem RNG, napíšem ti jeho zloženie: 33 percent výťažku z grap.jadierok,rastlinný glycerín, purifikovaná voda -to aká je voda? Taže neobsahuje dráždivé nič,však? A je slabší ako GSE?
oli, pouzi 12 kvapiek citrovitalu na dl vody,(6 kvapiek na poldeci) najlepsie destilovanej, ale aj obycajna staci.
Osobne som sice citrovital neskusal a len odhadujem ze je asi polovicu tak silny ako GSE, ale dufam, ze neobsahuje nieco drazdive a v tej koncentracii by mal byt znacne ucinny.(teda GSE definitivne je)
perlicka, ten madarsky pripravok ma mizivo malo B-17, pre istotu ani neuvedene. Ako doplnok je fajn ale na rakovinu treba masivne davky, pozri na temu B-17.