Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Otázky na RNG

igor kurty

Zdravím. Požiadal by som Vás o radu ohľadom prípravkov na posilnenie imunitného systému. Lekárka mi odporučala nejaké lieky z hlivi ustricovej. Zatial pijem len aloe vera na upravenie črevných problémov.

Navy

Perlička. Tu máš prírodné produkty na podporu trávenia. www.prozdravi.cz Hore vľavo máš slovenskú zástavu. To je slovenská verzia predaja.

perlička

RNG volala som do Lucenca. uz nemaju ziadne enzimi na podporu travenia a ani Betain HCL. vies doporucit nieco od ineho vyrobcu?
alebo ti, ktori to uzivate, akymi pripravkami ste ich nahradili?
dakujem za pomoc

nina 26

RNG, beriem 2x2gPupalkovy ol,2x530mg Dong Quai, 1x vecer 100mg 5HTP, mozem k tomu pridat este GABA komplex 250mg GAmA, alebo 750 mg GABA? Este mi ma prist jodova tinktura. Pri strese aj vecer mavam palavu a chvenie srdca, tlak a tep OK. Chcem vyrovnat horm. hladiny YAM uz nieje dostat, mineraly beriem 2vecer so spirulinou.Dakujem

luliana

:) to som rada RNG ze robim dobre. a este som zabudla, lekarka mi predpisala zvlast MG-magnezium v tehotenstve a dali mi v lekarni 500mg od firmy GALVEX s ucinnou latkou Magnesii lactas dihidricus-dihidrat mliecnanu horecnateho. je to dobra forma? co je to ten dihydrat?
- a este jednu vec som chcela, som uzivala aloe vera gel pred tehotenstvom od teba a aj v tehotenstve, prave sa mi minul , no chcem si zakupit, len sa chcem opytat, mozem ho uzivat aj ked som tehotna?

radecka

Dobry den Rng.Objednala som si betaglukany,chcem sa spytat ako davkovat pre 3 a 6 rocne deti a ako dlho by bolo dobre.Su casto chore.Syn ma aj znizenu imunitu.Este sa chcem spytat,syn 3 rocny mal laryngitidu,este stale berie gse,oreg.olej,astragalus a qercetin,a vsimla som si,ze ma zvacsene uzliny v ingvinach,zrejme z infekcie?ma brat dalej tie doplnky az do vymiznutia uzlin,alebo,co by bolo dobre mu dat?dakujem velmi pekne.

RNG

nejak som to skratil.
Davka Bone essentials je 3x2 kapsule, ale staci 2 kapsule so spirulinou na noc, ved nieco dostaneme aj z jedla.
Na menopauzu je v prvom rade yam(2x1 gram) ale aj damiana(2x500 mg), pupalkovy olej(3x2 gramy kapsule), black cohosh a Dong Quai(2x500 mg).
Na cysty 2x1 tableta (ekvivalent 1400 mg pancreatinu)hodinu pred jedlom by mala stacit.
Super Multienzyme obsahuje aj Betain HCl, na precistewnie tela treba 2x1 tabletku, hodinu pred jedlom a na travenie s kazdym velkym jedlo 1 tabletku, pripadne aj 1-2 Betainy HCl-to si musis vyskusat, kolko zaludokm potrebuje. Ked mas palu, znamena, ze si nezobrala dost. Ucinok sa ukaze asi za pol hodiny, nie je okamzity.

RNG

delphia, Biomin , kedze je to vodonerozpustny alebo slabo rozpustny mineral sa na 96% vyhodi cez ladviny a velke davky mozu sposobit kamene.
Z citratov a maleatov ale kamene nemozu byt, lebo su vodorozpustne a naviac ich beries podstatne menej, lebo su ovela ucinnejsie(aj vyse 40% sa absorbuje, tj podstatne menej sa vyhodi cez ladviny a aj to v dobre vodorozpustnej forme)

RNG

vaneska, arasidy mozu byt alergen, tiez mozu obsahovat plesnovy toxin(aflatoxin)
Pi hodne vody na precistenie. Kokosak samotny a aloe su velmi hojive na sliznice.
Na alergiu nepomoze GSE, zialbohu.