prosim ta rng,a aky mas nazor na vitaminy uzivane na lacny zaludok???aj to prispieva k detoxikacii???a je dolezity vitamin C pre detoxikaciu?
Otázky na RNG
Navy ty robis detox od ortute? pfuuu je to teda dost brutal, aspon co sa pise na tvojej stranke...robis to pod dozorom? ako to znasas?
RNG prosim, na rozsirene zilky tento vytazok z hroz. semien by bol dobry?
www.vitalsupport.sk
a k vit. C- z kyseliny ascorbovej sa nemozu vytvorit oblic. kamene?
kolko doporucujes dennu davku z Rutinu a z lecitinu? a kolko selenu a zinku?si pisal, ze lecitin pouzivate doma praskovy. a co ten v kapsuliach?www.prirodna-lekaren.sk
dakujem za odpoved
na ganaton:
www.nobel.sk
sofia, jedlo zostava v zaludku pridlho pre to, ze sa pripomaly uvolnuju zaludocne kyseliny, co vedie k kvaseniu, hnitiu a bolesti zaludka, neskor sa tato slabo natravena a pokazena zmes dostane do criev a telo je z nej otravene a nedozivene.
Treba dodat potrebne zaludocne kyseliny, pripadne aj enzymi.
Ganaton(itoprid HCl, 50 mg) tento problem neriesi, len tlmi.
Neobsahuje dost HCl na pomoc zaludku a jeho ine ucinky su len symptomaticke, tj neadresuju podstatu problemu. Naviac ma hromadu bocnych skodlivych efektov a to nie velmi zriedkavych, ale dost castych.
Okrem pridania kyselin(betain HCl, Pepsin HCl alebo zriedena HCl z lekarne, pijes len cez slamku aby ti to neposkodilo zuby)hojeniu zaludka a hlavne parietalnych buniek, ktore vyrabaju zaludocne kyseliny pomaha dumbier, kurkumin a najma adaptogenny vytazok DGL z tastliny sladovka hladkoploda+(licorice, glycerrhyza glabra).
Tiez je dobra na to aloe veta, hojiva a regeneracna.
Tiez sylimarin, vytazok z bodliaka ostropestreca marianskeho(semeno)
Co by si poradil na vysoky krvny tlak upchavanie ciev a osteoporózu, rovnako som astmaticka alergicka s oslabenou imunitou a rada by som znizila prijem liekov. xxx dakujem,
Dobrý večer! RNG asi mi nikto nevie poradiť, tak hádam vy áno. mám 39 rokov a na hrudníku sa mi vyhodili dosť škaredé vyrážky. bola som dnes u kožnej a povedala, že je to post-pubertálne akné. štyri najškaredšie mi vypalila tekutým dusíkom a mám si ich natierať DIFFERINE gelom. Nie je účinnejší zinnerit? Aj ten mám totý doma. Aký je medzi nimi rozdiel? ďakujem, lebo som už dosť stará, na takéto problémy, a teraz to mám v takom zlom stave, že nemôžem nosiť ani výstrihy.
Dakujem za odpoved. Potesili ste ma :-))).Pekny vecer
Brahmi(bacopa monniera ) je dobre znama rastlina na posilnenie pamatovych pochodov a velmi mierne sedativum. Nepoznam ziadne bocne ucinky, ale su viacere kontraindikacie na rozne synteticke lieky(potenciator)
Nechapem pre to to obmedzenie na 30+ rocnych. Niekto si asi uvolnil fantaziu alebo sa prisposobili nejakej nepodlozenej fame na bocne ucinky, ktore nie su vsak nikde uvedene.
existuje cvicenie na to Kegelova metoda, na posilnenie svalov-"drziakov". Inkontinencia je dosledok oslabnutia tychto svalov.
Su aj operacie na skratenie tychto svalov, ktore niekedy pomozu,ale ja som osobne za "nerezat, vyliecit" v tomto pripade "vytrenovat "
Samozrejme preferujem len BIO. Ale v Europe sa ten termin dost zneuziva na reklamu.
V USA je drviva vacsina potravinovych doplnkov BIO kvalita, aj ked to nie je na nich napisane