prosim ta rng,a aky mas nazor na vitaminy uzivane na lacny zaludok???aj to prispieva k detoxikacii???a je dolezity vitamin C pre detoxikaciu?
Otázky na RNG
Danka, snad enzymi a jod ti mozu pomoct, lebo znamienka su tiez nepotrebne tkaniva a tie sa mozu odburat len enzymami.
RNG rybaci olej znizuje cholesterol, tak asi ho nebude moct brat dcera, nakolko ma po manzelovej linii familiarnu hypocholesterolemiu. zial okrem celkoveho choles. ma nizsiu hladinu aj dobreho cholesterolu. tak neviem ci ten rybaci olej jej davat. na tento mas aky nazor a ake ma byt davkovanie? www.edusan.cz
dakujem za odpoved
RNG, a čítal si niekde, či dokáže tekutý zeolit prekonať aj mozgovú barieru?
RNG, čo povieš na toto www.wellimpex.sk
Nenormalne som posiata znamienkami, co by som mala skusit, prosim ta o radu.
Dnes som objednavala z Lucenca, mobilne cislo funguje, niektore univerzalne produkty chybali, ale este vzdy sa dala najst alternativa.
delphia, ten AD vitamin ma privela vitaminu A vo forme syntetickeho retinol acetatu a primalo vitaminu D.
Mam radsej doplnky s obsahom pprirodnych vodorozpustnych karotenoidov,
Osobne radsej odporucam rybaci olej, kde okrem vitaminu D a A su aj uzitocne mastne kyseliny DHA a EPA.
Inac ten Bone Essential obsahuje aj dost vitaminu D na absorbciu mineralov.
Pre dieta odporucam brat 3x1 Bone essentials spolu s jednou spirulinou.
lencok 1 , GSE a zinok potlacaju helikobakter pilory dostatocne.
Liecenie antibiotikami ho tiez znici, otazka ako na dlho, lerbo ludia sa reinfikuju. Osobne som radsej za prirodnu liecbu a dostatok kyselin v zaludku.
Este raz pripominam, pala je prejavom NEDOSTATKY kyselin tj neutralizacia je pre telo skodliva, nici traviaci proces oslabi imunitu a otvori cestu pre vstup bakterii do tela cez zaludok. Kyseliny su prirodzena bariera proti vsetkym bakteriam, vcitane helikobaktera(to je presny opak toho, co vacsina lekarov tvrdi a predpisuje protikyselinove skodlive prostriedky)
minie 4, proteus mirabilis je velmi lahko znicit citricidalom(GSE, citrovital). Uz koncentracia 6 ppm ho paralyzuje.
60 kvapiek GSE do litra vody, popijat pocas celeho dna a za niekolko dni by to malo vyhubit proteus
luliana,
v koloidnej striebornej vode je velmi malo striebra, obvykle okolo 5 az 10 mg na liter. Tj pri davke 1 lyzica 3 x denne je to 4,5 mikrogramu denne . A okolo plomby pretecie velmi malicko z celkovej krvi, co to striebro obsahuje. Takze hovorit o navazovani ortute z plomby na striebro je smiesne male.
Tak isto viazanie striebra troho minimnozstva na ortut inde v tele je pomerne minimalna. Na odmorenie treba silne detoxifikatory a to vo velkych mnozstvach, stovky miligramov , nie mikrogramy.
......
Cajovnikovy olej(melaleuca)sa nepouziva vnutorne vobec, ale aj cez kozu prenika dost a ma vplyv na hormonalne hladiny.
Preto sa nikdy nema pouzivat v tehotenstve.
Propolis zvysuje pravdepodobnost otehotnenia(o 20 %) ale zatial nikto nepublikoval vyskum na vplyv na tehotne a kojace zeny. Vseobecne teda , ako pri ostatnych nepreskumanych doplnkoch pre istotu pisu nepouzivat v tehotenstve.Nuz ale to pisu aj na mnohe velmi uzitocne.....
Pelagra je choroba, nedostatok vitaminu B=niacinu. Ten sa da lahko doplnit.
Co sa tyka pelu, pokial nemas na neho alergie, je to vyborny zdroj roznych vyzivovych latok, aj v tehotenstve. Pozor ale na alergie!