Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Otázky na RNG

oli

RNG prosím ťa a môžem lecitín užívať aj každý deň?A ešte niečo,čítala som o škodlivosti sóje,lecitín nemôže škodiť?
Ďakujem

RNG

lencok, inac test na protilatky H.p. z krvi je pozitivny aj pol roka po zniceni H.p.
Su ine testy, napr dychovy, ktore zistia priamo pritomnost H.p. a nielen obrannu reakciu tela.

RNG

lencok 1, neviem ziadny dovod, pre co by GSE nemohol byt pouzivany s inymi antimikrobialnymi prostriedkami alebo atb.
Len chcem pripomenut, ze na helikobaktera su ucinne rozne zinkove preparaty(potravinove doplnky) aj koloidna strieborna voda.
Napr moj brat si ho tak vyliecil.
Stieborne aj zinkove iony zabijaju hromadu bakterii, vcitane H.p.
A oba doplnky su lepsie, nez bratie bismuthovych preparatov, ktore casto davaju spolu s atb na liecenie H.p(napr ranitidin bismuthu, peptobismol).
Zo zinkovych najucinnejsie je zinc carnosine, patentovany pod menom PepZin.

lencok1

RNG a ked mi budu predpisane ATB, mozem pritom uzivat aj GSE? ja neviem ako to skombinujeme...GSE som predtym uzivala uz mesiac a pol a stale mam helicobactera 5, ci 6 nasobne zvyseneho...

RNG

Minie napisal som ti a poslal tabulku na ucinok citricidalu(GSE)
Citricidal ma ovela sirsie spektrum ucinnosti, ako synteticke antibiotika.
Mnohe prirodne latky su obrana proti mikrobialnym nakazam, ktora pracuje uz miliony rokov, inac by mnohe rastliny uz davno vyhynuli.A kedze su v prirode tak dlho a ludia a zvierata sa s nimi stretali miliony rokov, nas organizmus si na ne(mnohe) privykol a pre to mam neskodia, ako synteticke, pred tym neexistujuce chemicke atb.
V prirode musi byt vzdy rovnovaha, inac by jeden druh znicil vsetky ostatne. A teda musi byt proti vsetkemu aj protilatka. A nesmie byt prisilne, aby znicila vsetko, ale miernejsieho razu, aby potlacila len skodlive mikroorganizmy,co najviac z nich, ale nie vsetky mikroorganizmy, cim sa mnohe uzitocne udrzia.
.....
Chyba je, ze prirodne veci sa nedaju patentovat a tym ziskat exkluzivne(vynimocne) pravo na vyrobu a predaj, takze farmacia sa o ne nezaujima, dokonca casto proti nim tvrdo bojuje, aby im nevytlacili ich drahe patentovane lieciva z trhu.

Minnie4

Dakujem RNG:-) A chapem to spravne, ze to GSE v podstate funguje ako atb., ale v takom mnozstve nenici aj dobre bakterie? Vies, ze neoslabuje oraganizmus ako skutocne atb. A este by som mala na teba otazocku, ze co si myslis, preco tie atb.tiez nevyhubia vsetky tie svinstva a myslis, ze GSE to dokaze tak, aby sa to vkuse neopakovalo? Alebo to budem musiet pit ako prevenciu po kazdom milovani s priatelom, lebo neviem ako dlho sa to moze uzivat ...dakujem velmi pekne za rady,mas toho urcite vela a este sa nam takto venujes a v podstate ti davame vsetci dookola tie iste otazky. Naozaj dakujem :-)

RNG

takze iste mozes skusit aspon 2-3 gramy denne.
Cholesterol sa v tele vyraba hlavne v peceni a to z prebytocnych cukrov a bielkovin, hlavne z fruktozy. Prave pre to hovorim ludom, co maju zvyseny cholesterol sa vyhybat napojom a jedlam s vysokym obsahom fruktozy(kukuricne sladisla, high fructose corn syrup a pod)
Vo vasom pripade mozno plati pravy opak.

RNG

delphia, neviem o tom, ze by rybaci olej podstatne znizoval cholesterol, snad len velmi mierne ludom, co maju vysoky cholesterol.
Ale ja odporucam uplne ine davky, 1 lyzicu denne, co je 10 gramov, nie 1.5 gramu, ako ten v Walmarku.
Ako dieta som dostaval lyzicku rybacieho oleja(fuj, smradlaveho obvykle) ako doplnok proti krivici.
Dnesne oleje su cerstve a konzervovane vitaminom E a bezne sa davaju do kapsul pre lahsiu konzumpciu
Olej z divokych severskych lososov alebo zmes Max EPA su vyborne, mal som ich v obchodoch a aj sam ich niekedy pouzivam, ked nedostanem dobrych cerstvych divokych lososov z polarnych vod.

RNG

navi, vyrobcovia tekuteho zeolitu v humickej kyseline tvrdia, ze vie prejst cez krvnu mozgovu barieru. Kedze naozajstne velkost ciastociek je velmi mala(niekolko nanometrov) nepochybujem o tom.

RNG

navi, na tie ionicke detoxifikacie, teoria je velmi prijatelna, ale prax nedokazala ziadnu vacsiu ucinnost. Tu to prislo pred vyse 15 rokmi a uz je to prakticky uplne zaniknute.