prosim ta rng,a aky mas nazor na vitaminy uzivane na lacny zaludok???aj to prispieva k detoxikacii???a je dolezity vitamin C pre detoxikaciu?
Otázky na RNG
RNG, a ješ aspoň krpaté ryby, aby si sa nezaniesol ortuťou?
Nuž RNG, to najprv musím minúť kyselinu kaprylickú, čo som si kúpil v Lučenci a to mi ešte chvíľu potrvá, kúpil som si dve balenia. Inak v mojom prípade najprv treba zdetoxikovať ortuť, pretože ortuťová candida je rezistentná, kým sa telo nezbaví ortuti.
Navi, pouzivaj pravidelne kokosovy olej do jedla a dostanes dost aj kaprilickej kyseliny. Jedna lyzica kokosoveho oleja(10 gramov) obsahuje 800 mg kaprilovej kyseliny(caprilic acid)
Moja zena miesa pol a pol kokosovy olej(extra virgin) a olivovy olej a pouziva do vsetkych jedal miesto inych olejov a masti.
RNG dakujem.
ak budem mat esete nejake otazky ohladne tehotenstva a uzivania doplnkov, ozvem sa. pekny den ti prajem
lesanka, vyrobok obsahuje spravnu formu mineralov, ale z niektorych by som odporucil vacsie davky, ako selen, jod a samozrejme draslik, ktory potrebujeme na gramy, nie miligramy.
Vitaminy su tam striktne podla starych dennych odporucenych davok z roku 1948, tj mnohych je mizerne malo, napr vitamin C odporucam 3 gramy denne, vitamin E 200-400 IU atd.
Zelezo by som pridaval len ludom s malo zelezom, inac zelezo spolu so zinkom a medou je zla kombinacia, lebo zelezo potlaca absorbciu zinku, a zinok zase medi.....
Takze tieto sa maju brat osobitne, v inom case.
Zidia vedeli, pre co mlieko nekombinuju s masom.
Maso je zdroj zeleza, mlieko zas medi....
......
Vseobecne, ked mas taketo "vsetkoobsahujuce" mineralo-vitaminove pilulky, mozes si byt isty, ze sa do nich nezmesti vsetko.
Uvediem napr multimineral-multivitamin doplnok dr Whitakera na porovnanie, klikni na slovo " formula"(modre v pravom rohu hore)
www.drwhitaker.com
To je pre tych, co si chcu doplnit vsetko.
Ja inac osobne nic take neberiem, doplnam si len C a E,zinok selen a jod, a ostatne dostavam v potravinach, dobry vyber a nejake enzymaticke prostriedky, aby mi pomohli vytazit lepsie potraviny.
Nuz a jem pravidelne ryby, takze nemusim brat vitamin D ani omega 3 oleje.
Na co ale davam pozor je skor cistenie zil(lecitin) a plno antioxidantov na ochranu a regeneraciu tela
Delphia. Čo sa týka kyseliny kaprylickej, tak ju niektorí považujú za najúčinnejšiu prírodninu na likvidáciu candidy. Ak sa zlikvidované množstvo nestihne vylúčiť z tela, tak tvorí toxíny, ktoré nie sú telu prospešné. Preto ju treba brať striedmo. Tu je kontakt na moju stránku derealizacia.wgz.cz
Navi, na EnzoSystem nie su uvedene mnozsva ani aktivita jednotlivych enzymov
Na collostrum mnozstvo imunoglobulinov(v tunajsich produktoch je to od 15% v niektorych, 25% vo vacsine a su aj 40%Ig)
Noni je tam 100% stava plodu noni, fermentovana ale zabudli poznamenat, ze je pasterizovana, tj spominame enzymi, na ktore je surove noni tak bohate v nej nie su.
Jediny plnohodnotny vyrobok z noni su za mrazu susene plody a stava, tam sa tie uzasne enzymi zachovavaju.
Na ine sa neviem vyjadrit, ich ucinok nepoznam.
Reklama na vsetky je "kvetnata", davkovanie odporucene nizke(na vyrobcu by som sa nikdy nespoliehal) ,
ale naproti tomu su ceny znacne mastne.
Nuz co, je to Europa....
tento pripravok vyhovuje na cievy?
www.swissnatural.sk
RNG. Čo povieš na produkty tejto firmy www.pharmaactiv.sk
Cena, klinická účinnosť.
Aby som nezabudol cievy si treba cistit, to plati pre kazdeho, 1 x do tyzdna minimalne lyzicu cisteho praskoveho lecitinu na osobu.