prosim ta rng,a aky mas nazor na vitaminy uzivane na lacny zaludok???aj to prispieva k detoxikacii???a je dolezity vitamin C pre detoxikaciu?
Otázky na RNG
RNG dobry vecer, prosim Vas co by ste odporucili na spomalene travenie - tzv. lenivy zaludok. od doktora mam ganaton - prokinetikum, ale nechcem to brat do konca zivota... DAKUJEM vopred za odpoved
Dobry vecer.
Uz som sa Vas raz pytala na produkt uvedeny na tejto strane -odkaz odstránený- .Ide o brahmi - indicka rastlina napomahajuca schopnosti ucit sa a posilnuje pamat. Na obale je uvedene, ze pripravok nie je urceny osobam mladsim ako 30 rokov. Mam to podla Vas brat ako udaj, ktory musi vyrobca "pre istotu" uviest, alebo by mi to mohlo nejako uskodit, ked mam 23 rokov? (I ked neviem si predstavit ako...., ale nakolko vobec nepoznam ucinky tejto rastliny, radsej sa pytam...V lekarnach o tomto produkte totiz nic nevedia:(
DAKUJEM.
Mam 7O rokov a problem s udrzanim mocu, co by si poradil. Nevsimla som si v temach tuto oblast, preto ta prosim o radu.
dobry vecer RNG, zaujimalo by ma ci vy osobne preferujete BIO.
Dakujem RNG za radu, zajtra volam do Lucenca mam uz cely zoznam pripravkov,ktore potrebuje moja rodina a neviem sa dockat koloidneho striebra na oci, vsetko dobre.
navi, s tou ortutou a inymi toxinmi je to tak, ze ryby zeruce plankton a vodne rastliny maju obsah ortuti v tele(hlavne v oleji) povedzme 10 nasobok toho, co je v rastlinach. Vacsie ryby, ktore sa tymito zivia maju koncentraciu Hg povedzme 100 x tolko, ako bolo v rastlinach a najvacsie ryby, zeruce tie stredne velke mozu mat az 1000 nasobok i viac tej ortuti.
Takze optimalne by bolo dostavat tie rastliny miesto velkych ryb, ktore obsahuju aj tie oleje, vitaminy a mineraly, ktore z nich ryby dostavaju..
Ale napriek tomu existuju este stale severske ryby a nizkym obsahom ortuti a inych(kadmium, arzen, sestmocny chrom PCB...) a ked je clovek opatrny prim vybere, este stale su dobre nezamorene zdroje olejov.
Corneregel
lea 123,
Azidamfenikol je antibiotikum ucinne len na bakterie(chloramfenikol),
hypromeloza je hydroxymethylceluloza, zavlhcovac a lubrikant na oci, nic viac
Crneregel je nic ine, ako dexpanthenol,tj forma vitaminu v ocnych kvapkach.
Nuz ale plesne, kvasne infekcie a viralne infekcie neboli nijak adresovane, ba dokonca casto po uziti atb sa otvoria dokoran dvere pre nastup kvasnych infekcii.
Takze odporucam sirokospektralne antimikrobialne, ktore adresuje vsetky mozne infekcie v ociach.
Ja pouzivam osobne koloidnu striebornu vodu(10 ppm 1-2 kvapky do kazdeho oka), niekolkokrat denne
Alebo roztok GSE,3 kvapky do deci vody, podla moznosti destilovanej.
Oba roztoky nosim so sebou v aute a mam ich aj v kupelniach v robote aj doma vo spray flastickach, staci si len nastiekat do tvare zblizka pri otvorenych ociach parkrat denne, a zapaly a suche oci zmiznu.
Suche oci si zo zapalov sliznic slznych zliaz a kanalikov, cim sa oci cistiace slzy nedostavaju do oka v dostatocnych mnozstvach.
Inac slzy su zaroven aj plne ochrannych latok proti infekciam, takze treba slzotok za kazdu cenu znovu otvorit, nestaci davat do oci len chemicke umele slzy, tym sa nic nevyriesi len sa zmierna symptomy.
luliana, striebro sa v tele neviaze, ako ortut, takze nesposobuje rovnake skody. Telo je schopne vylucit denne bez problemov 2 mg striebra a tolko si nevypila za den.