Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Otázky na RNG

delphia

RNG, dnes mi dosiel Bone esentials a spirulina. ake davkovanie treba pre dceru pri nizkom Ca? a moze uzivat aj AD vit cca 2x do tyzdna?www.nobel.sk

RNG

navi, menovane su jemnejsie chelatory, ako DMSA, preto sa daju pouzivat ovela dlhsie.
Co sa tyka ortuti a tekutych zeolitov, mam len jedinu lekarsky spravu, kde merali v moci vylucovanu ortut a tekuyte zeolity zvysili vylucovanie o 400%, tj na patnasobok.
Pricom spiatocne zamorovanie krvi pri odbyrani ortute je minimalne, kedze tekute zeolity uzavru ortut akoby do klietky z kremikovych atomov.

Navy

RNG, ako sú na tom tekutý zeolit, NAC, glutathion, a alpha lipoic acid, čo sa týka ťahania ortuti z mozgu? Máš o tom nejaké informácie?

lencok1

Dobry den RNG, dnes som sa dozvedela ze mam dost zvyseneho helicobactera pylori. Uz dlhsie byvam unavena, nic sa mi nechce, mavam hnisave vyrazky. Uzivala som aj antidepresiva a vsetko zvalovali na moje depresie, ale zeby sa niekto zamyslel nad tym, ze to moze byt aj naopak, ani nahodou. Dnes mam antidepresiva vonku po dlhej dobe a konecne viem z coho aj tie ostatne potiaze, uz som zacala mat problem aj so srdcom a tlakom a zevraj to vsetko moze byt aj z tejto potvory helicobakterskej.
Vy ste mi tu uz davnejsie otvorili oci. DAKUJEM!
Uzivam GSE, v pondelok mi zacne liecba Helicobactera, tak ca chcem spytat, ci aj popritom mozem GSE uzivat.

Minnie4

Ahoj RNG- prosim uz si neviem rady, mala som problem s e-coli a ten som pomerne uspesne rok riesila prevenciou D-manosy ako radis. No tentokrat sa mi zapal vratil opat po milovani s priatelom,ale nie v podobe e-coli, ale proteus mirabilis. Vyzera to byt poriadna svina a ja mam pocit, ze som opat na zaciatku. Uz mam z toho vsetkeho aj psychicke problemy :-((( Ako bojovat s proteus mirabilis? Zas ma napchavaju atb.a uz ma to vazne nebavi :-( Dakujem za cenne rady, verim, ze len ty mi mozes pomoct!Dakujem

luliana

ok RNG, len som si spomenula na plomby amalgamove ze tam striebro viazu s ortutou aby drzala pokope, tak ci aj ta strieborna voda nenavezuje skodlivu ortut v tele a ortut moze poskodit plod, ci tak nejak...
no a co sa tyka dalsich doplnkov co nemam od teba a zvyknem pouzivat ci uzivat su: - propolis, - tea tree oil-silica -a pelagra pel . nevies ci su v tehotnosti bezpecne? dakujem

Navy

RNG, ako sú na tom tekutý zeolit, NAC, glutathion, a alpha lipoic acid, čo sa týka ťahania ortuti z mozgu? Máš o tom nejaké informácie?

delphia

RNG dakujem .
u nas dostat Venitan od Slovinskeho vyrobcu. manzel ho uz roky pouziva na krcove zily
-odkaz odstránený-

RNG

najlacnejsi detox je hodne zeleniny, hlavne surovej a najucinnejsie su zelene vrsky korenovych zelenin(mrkva, petrzlen a osobitne silne je cilantro, co je vnat koriandra)
Cilantro je dobry odmorovac aj ortute.
Drahsie su rozne riasy, hlavne morske, ako kelp, komby a spirulina. Aj rozne mlade travy a aloe su dobre pomocky pri odmorovani tela, ale zialbohu uz nie tak lacne.
Ovocne stavy tiez odmoruju(chelacia) najma kysle(kyselina jablcna=malic acid, citronova, askorbova, berbericka)
Odmoruju aj absorbenty ako bentonity, zeolity a najma tekuty zeolit, ktory ma tak jemne castice, ze sa absorbuju do krvneho obehu, prenikaju do buniek a tam viazu rozne toxiny a tazke kovy a vynesu z tela.Pracuju ako ultramale klietky.

RNG

delphia, antioxidanty nezuzuju zilky, len ich robia pruznejsimi a ciastocne zamedzuju usadenimam na stenach. Ten produkt z Jarrow je dobry az na tu trochu privysoku cenu. Nuz ale to je Europa....
Na krcove zily ale odporucam vytazok z divokeho gastana(wild chesnut, hipocastanum esculatum), escin.Davka 100 mg denne alebo pouzivanie kremu(hlavne na krcove zily na nohach), poliaci maju krem Venitan aj ine s 1% escinu, moja zena ich obcas pouziva)
....
Kyselina askorbova je vyborne rozpustna vo vode, tj nemoze tvorit ladvinove kamene. Tie su obvykle stavelany vapenate, takze treba sa vystrihat jedlam s vela stavelanmi alebo pit hodne vody a brat trochu extra horcika(magnezium) v dobre rozpustnej forme(citrat, maleat, proteinovy chelat, laktat, glycinat...)
Lecitin odporucam velku davku(polieckovu lyzicu) raz-dva krat do tyzdna. Mala kazdodenna nema ten ucinok cistenia ciev.
Rutin, hesperidin a ine bioflavonidy na pruznost ciev treba brat v davkach minimum gram denne.
Zinok 25 mg, selen 200 mcg odporucam kazdemu denne.