prosim ta rng,a aky mas nazor na vitaminy uzivane na lacny zaludok???aj to prispieva k detoxikacii???a je dolezity vitamin C pre detoxikaciu?
Otázky na RNG
ahoj rng,
od vcera vecera som strasne seknuty v krku,nemozem hybat hlavou skoro vobec,myslel som ze ked sa vyspim,tak sa to zlepsi,ale este horsie..ani som nespal,neviem co mam robit,pockat este alebo ist na pohotovost,alebo neaka ina rada diik
inac mozes vysusit povedzme 10 ml a zistit na laboratornych vahach, kolko tam je susiny(solids) to ti da predstavu, o kolko miligramov sa vlastne jedna. Vacsina z toho budu pravdepodobne draslik, vapnik a horcik, lebo tie su v rastlinach najcastejsie. Celkove to chutilo horko- trpko, ta horka chut je samozrejme od horcika(siran horecnaty=horka sol)Aspon to, co som ja pil urcity cas.
Upozornenia vyrobcu nie su podlozene nicim inym, nez marketingovou politikou. Obvykle.
Ak by to bolo upozornenie lekara, co s tym pracuje, tak by som to samozrejme bral vazne.
Inac roztok bol velmi alkalicky, takze som ho dal do pohara vody miesto pitia z lyzice.To je mensi sok na zaludok.
RNG, dakujem, presne to som si myslela, samozrejme, ze makroprvky sa tym doplnit nedaju, to mi je jasne. Len som nevedela, aku davku mam odporucit, tych 5ml denne sa mi fakt zdalo malo, hoci je tam vyrazne upozornenie o neprekracovani odporucenej davky.
farmaceutka, koloidne mineraly su vyborne absorbovatelne. Zialbohu je tam dokopy dost male mnozstvo mineralov na vahu, takze 5 ml je primala davka. Snad na stopove je to dobre, ale ludia, co maju malo draslika, vapnika a horcika si s tym privelmi nepomozu.
Ja som urcity cas bral polievkovu lyzicu(15 ml) a zdroj boli vyluhy z rastlinnych nanosov(cca milion rokov stare) pri slanych jazerach v Idahu, vyborny zdroj koloidnych mineralov v prirodnom zlozeni.
lencok, gastro ti nepovie nic ine, ako dychovy test, naviac je to zbytocne neprijemne a moze sa pri tom poskodit pazerak a stena zaludka, hlavne ked z neho beru vzorky(biopsia)
RNG, aky mas nazor na koloidne mineraly? Vobec na nich nie je uvedene zlozenie a nie je davka 5ml denne malo?
Rng dakujem, to je zaujimave zistenie, budem sa riadit aj Tvojimi radami...cize ak chcem vediet ako som na tom aktualne, najlepsi by bol dychovy test alebo gastro vysetrenie
Dakujem za radu, objednala som si papajovy enzym od teba a jodovu tinkturu, takze nou sa budem natierat pod pupkom proti tym znamienkam. Ine enzymy uz nemali. ahoj a velka vdaka za vsetko.
soja nie je velmi skodliva, ved ju pouzivaju ludia na vseliake ucely. Nie ze by som ju ako jedlo extra odporucal, ale cisty lecitin z nej raz do tyzdna lyzicu nijak neuskodi.
Nakoniec ho mas v roznych potravinach ako emyulzifikator, v cokoladach napr je ho plno.Al tam nie je cisty ale viazany na tuk, tj nemoze ti cistit tvoj vlastnu telesny tuk.
Prto zdoraznujem branie len cisteho sucheho lecitinu a to lyzicu naraz raz alebo 2 krat tyzdenne. Male davky kazdodenne nemaju taky ucinok na cistenie.
Inac mozes si zohnat aj ovela drahsi lecitin z vajec, ak mas problemy so sojou.