prosim ta rng,a aky mas nazor na vitaminy uzivane na lacny zaludok???aj to prispieva k detoxikacii???a je dolezity vitamin C pre detoxikaciu?
Otázky na RNG
friday 5, floridy sposobuju krehnutie skloviny. Su ciastocne baktericidne, tj zabijaju streptokoky na krckoch zubov, ale len mierne. Flor je ale znamy karcinogen.
Takze celkove po vyse 30 rokoch postupne flor zo zubnych past stahuju.
Osobne by som radsej pouzil vyplach zubov roztokom GSE, ktory velmi efektivne vytlcie zuby kaziace strptokoky, Roztok treba drzat c ustach minimum 2-3 minuty,a potom sa moze prehltnut.
nina 26, obvykle je farba mocu zo silnych vitaminovych B koncentratov kriklavo zlty a ma charakteristicky zapach. Tyrkysovy to som este nepocul.
A ma nejake ine priznaky, ze by mu to robilo zle?
Individualne reakcie su vzdy mozne.
Ja by som bol (pre istotu) opatrny.
RNG,
MYSLIS, ZE BY NIEKTORE ZUBNE PASTY MOHLI SKODIT ZUBOM? NIEKDE SOM CITALA, ZE FLUORID NEPOSOBI NA ZUBY DOBRE. AKY JE TVOJ NAZOR? CASTO SA MI KAZIA ZUBY A HLAVNE KRCKY ZUBOV. JE TO GENETICKY DANE?
farmaceutka, koncentrovana HCl je asi 30 % pokial si pamatam. Takze 10 ml do pol litra vody dava 0.6% kyselinu.
Prepocitane na Betain HCl, 1 tabletka(400 mg) obsahuje okolo 15 kvapiek=1 ml 3% kyseliny=5 ml 0.6% kyseliny, tj kavova lyzicka=jedna tableta betainu HCl.
Osobne by som nalial tu lyzicku az 3 lyzicky do dl vody a pil spamkou. Tak by to iste bolo menej skodlive na zuby.A okamzite zapit par glgmi cistej vody,aby sa to zmylo z pazeraku.
Farmaceutka, toto obsahuje laktázu -odkaz odstránený-
Anonym, curcumin sa dá kúpiť napríklad tu www.vitalsupport.sk
eva 44, super lactase je enzym specificky na travenie mlieka, tj mliecnej laktozy. Zialbohu, ten nenahradi zmes roznych enzymov
kviksina, Kanavit je vitamin K vo vysokych davkach. Je to liek pre takych co ho maju malo a maju slabu zrazanlivost krvi.
Pouzivany dlhsie ale sposobi prilisnu zrazanlivost a moznost vytvarania trombusov. Takze opatrne s nim.
Ked ja odporucam doplnok vitaminu K myslin tym pilulky s obsahom 100 mikrogramov fytonadionu.
anonym, bolesti su nasledky zapalov, zapaly su nasledky nahromadenia neziaducich latok v tele.
Preto si telo treba cistit enzymami branymi hodinu pred jedlom. Ine protizapalove, ktore odporucam su curcumin, dumbier, boswelicka kyselina.
Po chemoterapii a radiacii je dobre pouzivat regeneracny adaptogen astragalus.
Samozrejme na obnovenie porusenych kolagenovych struktur v tele odporucam brat velke davky vitaminu C a E.
posilnenie tvorenia kolagenov zaroven zvysuje odolnost proti rakovinam
Iste by bolo dobre brat aj betaglukany, lebo biele krvinky, ktorych aktivitu stimuluju a zaroven zvysuju ich pocet bojuju proti novovzniknutym rakovinnym bunkam a tiez nosia so sebou enzymi na cistenie tela(davka 1/2 az 1.5 gramu denne)