Otázky na RNG

RNG

Nuz mal som obchody v Bratislave a Lucenci, mohol som ich mat po celom Slovensku pripadne aj za hranicami, ale ludia neprejavili dostatok zaujmu o vyrobky bez falosnej reklamy, len na obsahy a kvalitu nestacilo poukazat a to aj pri nizkych cenach.
A tieto aj hocijake ine produkty ste tam mohli mat, keby mi ich Slovenske autority vobec schvalili. Zrejme madarske su pruznejsie....
Ale to nebol jediny problem, na nestastie...

RNG

navi, podla zlozenia je to presne produkt firmy Swanson, Multi Enzyme.Cena je len o nieco vyssia, ako by som ho predaval ja, ale ja som radsej bol presiel na 4x tak silny zhruba Super strength multi enzyme, tej istej firmy.
Z tohoto potrebujes teda 4x tolko, ako zo Super Multi a ja beriem zo super multi jednu az dve plus 1 az dva extra betainy s vacsim jedlom.
Na mensie jedla mi stacia moje vlastne kyseliny a enzymi.

RNG

alebo pozri na obsah v tychto:
www.ihealthtree.com
Tieto som osobne vyskusal su vyborne, hoci trochu drahe.Ale samozrejme som ich bral spolu s Betainom HCl, lebo enzymi povacsine potrebuju kysle prostriedie, najma amylaza(rozklad skrobov a inych sacharidov)

RNG

N* zimes od firmy Swanson som pred rokmi aj ja pouzival. Nie su prilis silne ale svojho casu boli ovela lepsia nez stary Wobenzyme.Super Multienzyme je silnejsi plus obsahuje aj Betain HCl, co je pre mnoho ludi, hlavne starsich a trpiacich palou velmi dolezite.
-odkaz odstránený-