Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Otázky na RNG

RNG

sariana, detoxifikacia alebo enzynmaticke cistenie znamena brat enzymi na prazdny zaludok.
Z cilantra(zelene vrsky=vnat koriandra) sa da urobit pomazanka(kokosovy olej, olivovy olej, cilantro, cesnak piniove alebo tekvicove jadierka-alebo trochu orechov prinajhorsom, dobre rozsekat v procesore na jemnu pastu(natierku)

RNG

to je normalne,
Je to vec cirkulacie a to krvi ako aj lymfy. Lymfa sa pohybuje len pri pohybe svalov, preto na lymfaticky tok je pohyb nevyhnutny. Lymfa odvadza vsetky splodiny z tela a strpnutost je alebo z nedostatku kyslika, mineralov(cirkulacia krvi) alebo prebytku splodin(tok lymfy),

RNG

anonym, pouzivaj aspon jeden z protizapalovych, najlepsie curcumin.
Vitaminy odporucam samozrejme kazdemu. Vitamin K je specificky pre tych, ktori maju krvacavost alebo nedostatok K v krvi.
Astragalus je silny adaptogen, nielen prostriedok zvysujuci viralnu imunitu.
Betaglukany mozes dostat vselikde, hlavne nakupom cez internet, ale aj doma maju hubovy vytazok vitaglukan, hoci ten je pomerne slaby, treba z neho brat privela tabletiek na to, aby to vyslo na klinicky odporucene davky 3x400 mg intenzivne a 2x200 mg udrzobne.
Kde to vselikde pozhanas, asi nie v lekarnach, zialbohu. Lekarne su na lieky nie potravinove doplnky, hoci niektore lekarne obcas nieco drzia.
Ja som mal vsetky tieto spomenute, ale zialbohu som prestal s tym a asi v Luceneckom obchode cochvila nebudu mat nic.

rexo

RNG povrdz mi pravdu, ta koncentrovana HCL mi naozaj nemoze ublizit ked to budem pit kazdy den po obede a vecer?Lebo BETAIN uz nemam a nikde ho niet a vies, bojim sa skusat taketo veci, ze pit iba tak HCL.Nie ze mi to rolepta nieco v tele.
A co povies na tu Tincturu Amaretu?Co je lepsie? To, alebo radsej si namiesat ten koncentr.HCL?Dakujem.

sariana

RNG, chcem ta poprosit o radu. Konecne som si kupila cilantro a chcem zacat s chelaciou. Mam doma aj Multienzyme zakupeny este v tvojej predajni. Mozes mi napisat nejaky postup ako na to? Dakujem.

je to normalne

RNG zdravim Ta. xcel by som sa ta opytat ci by si mi nevedel poradit v mojom probleme.. zistil som ze ked zatvaram a otvaram dlan ale ryxlo aspom 30 krat tak ma to strasne upokoji inak som strasne nervozni rano mi trpnu ruky .. xcel by som sa ta spytat co to moze byt -

anonym_11083

RNG.Dakujem,pokusim sa to zhrnut takto. Mala by som uzivat aj curcumin aj dumbier aj boswelicku kyselinu, alebo len jeden z nich? Okrem toho adaptogen astragalus,vitaminy C,E. K tomu betaglukomy. prosim, čo konkretne z betaglukomoV?Nepoznam,chcem to vsetko rozbehnut, nevoiem či v lekarni alebo na akych miestach?prosim o dalsiu radu a za pomoc dakujem.Vdačna Alena

RNG

ako som povedal ten Twin lab produkt je slusne silny, hoci ma hlavne zlozky zivocisneho Pancreatinu.
Ja osobne dsam aj hoidne na fungalne enzymi vytazene z aspergilus niger a aspergillus oryzae, ktore maju vybornu cinnost v traviacom ustrojenstve a naviac sa nenicia kyselinami natolko, ako Pancreatine a jeho zlozky.
To je aj hlavny dovod preco davam prednost roznym rastlinnym a fungalnym enzymom pred zivocisnymi. Naviac zooticke choroby(tj zo zvierat) sa nemozu na nas preniest z rastlin, a enzymi sa nedaju pasterizovat velmi ucinne.
(napr z rastlin nemozes dostat chorobu sialenych krav, po slovensky druh motolice.)

RNG

Nuz prveho konatela som skolil tu v USA , bol tu pri mne 1 3/4 roka. Zialbohu, ked som mu nedychal na krk, nasiel si ine pre neho dolezitejsie zaujmy.
A sucasna je zrejme pretazena, lebo toto robi len popri inej praci a naviac nemala na to ziadne skolenie.
Ani ja nie som ziadny obchodnik, ale inzinier a hoci som sa tymto polom zaoberal privatne hodne dlho(pud sebazachovy hlavne a zvedavost ), tiez tomu nemozem venovat tolko casu, ako to potrebuje.