Otázky na RNG

aanetka

ahoj RNG, dalo bz sa este nieco objednat z toho Lucenca? mala by som zaujem o aloevera gel, benefibru atd...este mozno par nejakych veciciek, vitaminov..prosim, dajte mi vediet ci je to este mozne alebo uz nie...a ak nie tak kde by som mohla zohnat tak kvalitne produkty ako od teba?
dakujem za odpoved

RNG

oreganovy olej dostat ako Candimin , je sice v kvapkach ale jedna kvapka je zhruba 50 mg a ja odporucam brat 3x2 kapsule, z ktorych kazda malo 150 mg, tj 3 kvapky. V kapsuliach to bolo lahko prehltnut, v kvapkach je to dost palive.Mozno sa to da dat aj do jedla, ved pizza ma v sebe oregano(pamajoran) ako koreninu.

jozef 1

RNG, dakujem. O tom oreganovom oleji som tu viac krat cital, ale neda sa dostat. Ani v Lucenci ho uz nemaju.Bude v Lucenci este novy tovar?
S pozdravom Jozef

RNG

4 kapsule agaricus blazei (Swanson) obsaahuju 4x275 mg betaglukanu. To je dost pomaly aj na intenzivne liecenie, nielen udrzbu imunity.Tam staci aj 2x200 mg, tj 2 kapsule denne.
Selen 200-400 mcg
Zinok 25 az 50 mg,
Vitamin C 2 gramy
Vitamin E 200-400 IU
Nezabudni na probiotika, najprv kazdy den aspon tyzden na noc s jablkom, neskor aspon raz za tyzden.
Probiotika vyrabaju v crevach niektore vitaminy a hlavne vela protilatok proti roznym nakazam a tak zvysuju imunitu.

Na plucne zahlienenia ale odporucam najlepsi je oreganovy olej(3x2 tobolky), ktory odhlienuje a zaroven potlaca infekcie v plucach sposobene rozkladim hlienov, ktore natecu do pluc z nosohltana a celnych dutin.
Odporucam si 2-3 krat denne dat do nosa par kvapiek roztoku GSE, lebo ked tam nevyhubis mikroby, vytvara sa tam neustale ochranny hlien, ktory ale casto natecie do pluc, kam nepatri a tam sa do neho nastahuju mikroby, ako aspergilus pneumoniae, rozkladaju hlieny, produkuju drazdive splodiny a toxiny a to vedia az k zapalom.
Telo sa brani a snazi sa tu kaziacu sa zmes vykaslat.
Oreganovy olej potlaci cinnost aspergilov a bakterii a posobi ako expektorant, tj odhlienovac.

jozef 1

RNG, prosím Ťa, pri zápale priedušiek a vykašliavání hlienu beriem NAC (aj GSE, výťažok ol. listov, vitaminy..) Na posilnenie imunity chcem brať betaglukany (amar. blazei z Lucenca)
Je možné začat s posilnovanim imunity už teraz počas choroby alebo az po vyliečení priedušiek?
Je dávkovanie 4 tabl. Agar. blazei počas troch mesiacov optimálne?
Aké mnozstvá
selén
zinok
vit C
vit E
odporúcas na tie tri mesiace s betalukánmi?
Dakujem

RNG

MSM z Kompavy samozrejme neudava davku v jednej tablete....
Ceny maju vysoke a
o kvalite nemozem nic povedat, to je ciste vec vnutornej kontroly vo firme, lebo nemaju znamku nezavislej kontroly kvality (ako je napr znama GMP)
Firmicka je relativne mala, rozhodne sa neda porovnat s napr NBTY, ktora ma hruby obrat vyse 2 miliardy dolarov, predava vyrobky pod vyse 15 maloobchodnymi menami plus dodava aj do roznych supermarketov pod ich znackami.

RNG

Nuz ten bio enzyme je dost ubohy.
Twin lab udava davku na 2 kapsule, inac je to dost silny enzym. Nie je priam najlacnejsi, ale na Europske vysoke ceny je pomerne dobry. A Twin Lab ma dobru kvalitu vyrobkov.

Navy

RNG, čo z týchto výrobkov, od slovenského producenta by si akceptoval(prihliadaj na európske pomery, kvalita a cena, nie na americké) -odkaz odstránený-