prosim ta rng,a aky mas nazor na vitaminy uzivane na lacny zaludok???aj to prispieva k detoxikacii???a je dolezity vitamin C pre detoxikaciu?
Otázky na RNG
Priamy Coombsov test sa robi na zistenie antiglobulinov, ktore sa nachadzaju v krvnej plazme, co pri urcitych vysokych hodnotach moze indikovat nejaky chorobny proces v tele.
Cross(krizovy) test je nepriamy coombsov test prevadzany pred transfuziou krvi medzi krvou darcu a primatela(donor/recipient).
Nechapem, o aky problem sa teda jedna, ked nehovoris o transfuzii.Cross test totiz je referencia len na porovnavanie obsahu imunoglobulinov v tych dvoch plazmovych vzorkach.
co sa tyka horcin, v ayurvede pouzivaju zmes troch plodin, Triphala
(amla, harada, behada alebo amalaki bethaki haritaki, latinsky Embilica oficinalis, terminalia chebula a terminalia belerica, na Slovensku je amla znama ako Indicke egrese),
na hlavne odmorovanie crevnej flory, ale ma to vplyv aj na hromadu dalsich organov v tele, vcitane napr oci. V ociach sa totiz na starost vylucuju rozne latky veduce ku kataraktom a ciastockam v sklovci(floatery). Mozno aj rozpad sietnice(makularna degeneracia) je tiez nasledok nejakych ulozenych latok v cievkach vyzivujucich oci.
RNG sesternica ma trombozu,lava noha uplne nepriechodna, rada by som jej poradila nattokinazu alebo serrapeptazu, ako tento enzym uzivat ak ma nasadenu liecbu na riedenie krvi avsak ma zaujem o vyzivove doplnky.
Dakujem ):
Poterboval by som poradit. Čo presne znamena ked je Coombsov križovy test pozitivný. A kôli čomu sa vlastne robí. Ďakujem.
rexo, pokojne si to nechaj pripravit podla ich receptu, ako vravim, je ich viac druhov.
rexo, neboj sa. Pre istotu si mozes vyplachnut usta sodou bikarbonou-ale neprehltat!!! Iba vyplachnut usta a vyplut.
Co sa tyka Tinctura amara-je to vytazok z bylin s vysokym obsahom horcin, neobsahuje HCl, ale prirodzenym sposobom stimuluje jej vylucovanie v zaludku z tvojich vlastnych zdrojov.
RNG, podla liekopisu na SK je koncentrovana HCl asi 25-26%. Nasla som viacero inych receptov na pripravu HCL, niektore koncentrovanejsie, niektore slabsie.
Tí, čo máte problémy s trávením mliečnych výrobkov, tak toto: www.laktazan.sk je novinka. Odpísali mi toto: Ďakujem za Váš záujem.
Produkty v týchto dňoch začíname distribuovať do lekárni.
V prílohe Vám zasielam náhľad etikety a text letáku.
Cena za 30 tabletové balenie tabliet s príchuťou mäty je 239 Sk. Ak máte
záujem tovar Vám zašleme na dobierku.
Ak si objednáte 2 a viac kusov neúčtujeme poštovné a balné vo výške 39 Sk.
Tento multienzým predávajú v lekárni: www.wobenzym.sk
RNG, a čo čistiaca kombinácia, probiotický jogurt, s ovsenými vločkami(bez plesne), yucca, chlorella (spirulina pre tých, čo ťažko trávia chlorellu), probiotiká, a pres spaním drevené uhlie( -odkaz odstránený- ). Yuccu s chlorellou užiť pol hodinu pred jedlom.