Otázky na RNG

RNG

navi, je to utok na doplnky, ale zakerny, lebo vacsina ludi si nevsimne, ze sa to tyka SYNTETICKYCH antioxidantov, nie prirodnych.
Samozrejme, so vsetkym sa da predavkovat aj prirodnymi latkami.
Ale ten clanok sa tykal masivnych davok syntetickych akoze vitaminov, kde ani molekula nie je uplne presna ako prirodna, aj obsah ma v sebe stopy priemyselneho zamorenia z vyroby.
To vsetko je tam ale skryte medzi riadkami a pre laika to znie ako zly bod proti antioxidantom, co aj chceli tito zamestanci farmaceutickeho priemyslu dosiahnut.

mariaj

REXO,ked ju budes pit cez slamku,zuby sa Ti nepokazia.Ja som si ich aj potom umyla.Slamku premy,ak ju chces opatovne pouzit.

mariaj

REXO,neboj sa tej kyseliny.Ja som to mala predpisane od doktora takto-Acidum Hydrochloricum,dilutum 11%,3krat denne s jedlom 12 kvapiek do pohara vody.Pri vysetreni mi zistili uplny nedostato kyseliny,ziadna produkcia.Avsak som mala pokazeny zvierac,zo zaludka do dvanastnika.mala som zlc v zaludku.Doktor sa ma potom pytal,ci nemavam moc kysle,koli tomu.Chcem tym povedat,ze neviem ci tej kyseliny treba viac u niekoho ineho,ktory ten zvierac nema pokazeny.Nemozes si podla mna poskodit,keby si si skusil dat viac.Ale pustit samotnu do pazeraka neskusaj,ani zriedenu podla mna.Mne kvaplo nezriedenej na koberec a za niekolko dni som videla vyzratu dieru.Zo zriedenej mame trocha vyzrate na kuchynskej linke,co mi kvaplo zo slamky.Som si nevsimla.

igor kurty

Pýtal som sa preto lebo moja žena ide zajtra pod nôž a lekar jej povedal že má pozitývni test a musí poslať vzorky do BA tak ju patricne znervóznil tak ma to zaujímalo. Dík za Info

RNG

krizovy test pozitivny znamena, ze moze dostat transfuziu tej krvi, s ktorou to porovnavali ak ine faktory sedia(RH a krvna skupina)

RNG

lea 123, chemicke riedice krvi ako Warfrin a coumadin sa neodporucaju kombinovat s nattokinazou.Inac ani jeden z nich nerozpusta krvne zrazeniny, len riedia krv pre lepsiu cirkulaciu
Injekcne podavany heparin niekedy pomoze odblokovat krvnu zrazeninu ale nattokinaza, podana oralne(ustne) je ucinnejsia, ako heparin a polcas rozpadu ma 6 hodin, zatial co heparin len niekolko minut.
Obvykla davka v takom pripade je 3x2000 FU.
Pre ludi s krcovymi zilami odporucam brat pre istotu aspon jeden krat denne 2000 FU, totiz nattokinaza zaroven znizule lepkavost krvnych platniciek, cim sa riedi krv, tj zlepsi sa cirkulacia(nizsia viskozita)

igor kurty

Pýtal som sa preto lebo moja žena ide zajtra pod nôž a lekar jej povedal že má pozitývni test a musí poslať vzorky do BA tak ju patricne znervóznil tak ma to zaujímalo. Dík za Info

igor kurty

Poterboval by som poradit. Čo presne znamena ked je Coombsov križovy test pozitivný. A kôli čomu sa vlastne robí. Ďakujem.