Otázky na RNG

oli

RNG,čo povieš prosím ťa na tieto enzýmy? Sú dostatočne silné? Predávajú sa na Slovensku - 90tab. Activlab- ENZYMIX
Pineapple Powder 600 mg
Bromelain 150 mg
Lactase 150 mg
Lipase 30 mg
Amylase 30 mg

RNG

spirulina je len koncentrovane susene jedlo. Na nu nie je ziadny limit kedy a kolko pouzivat. Limit je len zialbohu pomerne vysoka cena.
Ale ked treba extra superpotravinu pre telo na posilnenie ci odmorenie, ber doztatocne davky, pre dospeleho povedzme az 10 gramov denne, pre dieta podla vahy samozrejme menej.
Na spiruline(morska riasa) sa da ale vyzit, doslova.
Obsahuje vsetko potrebne pre zivot.
Niektore drobne morske ryby sa zivia nou vylucne

radecka

Este som zabudla,mam aj spirulinu,mozem to davat aj synovi,ak ano,kolko?Moze to brat aj stymi betaglukanmi?Alebo radsej po dobrati.Este raz diky.

radecka

Velmi pekne dakujem.Pre 90 dnovu-tie vitaminy na vlasy,nechty,kozu este mali v Lucenci asi pred tyzdnom,skus tam zavolat.

RNG

5adeska, tie kapsule maju sice 500 mg, ale 55% betaglukanu, tj v jednej kapsuli je 275 mg betaglukanu. Pre dospeleho by som na intenzivne liecenie odporucil 3x2 kapsule, pre 16 kg dieta stacia 2x1 kapsula. S betaglukanom sa neda predavkovat, aj keby zobral 10 krat tolko. Je to len specialna forma sacharidu.

RNG

Enzymi hodinu pred jedlom cistia telo, enzymy s jedlom pomozu stravit jedlo. Na velke a tazko stravitelne jedlo(maso, bielkoviny, syry)viac, na mensie jedla netreba. Pocuvaj na svoje telo, ako ti bude reagovat.

RNG

90 dnova, biele fliacky na nechtoch je obvykle nedostatok zinku. Ale pri silnych dietach odporucam pouzivat napr zmes na nechty, vlasy a kozu, ktora obsahuje nielen zinok, ale aj rozne vitaminy B ako pantotenicku kyselinu a B-7(biotin)
Porovnaj to napr s tym co sa predavalo v mojich obchodoch:
-odkaz odstránený-
alebo
-odkaz odstránený-
To boli vyrobky megafirmy NBTY predavane pod roznymi maloobchodnymi znackami, napr www.hollandandbarrett.com v Anglicku a Hollandsku, posielaju aj postou.

radecka

Ahoj Rng.Mam Z Lucenca betaglukany 500mg,ale by som ho chcela davat mojmu synovi,ma 16 kg.Nie je to pre neho vela?Alebo mam mu to rozdelit na polovicu?No neviem z toho vyjst kolko moze brat toho na den.Dakujem za radu.