Otázky na RNG

RNG

majo detoxifikacia hocicim zelenym je ucinna, nielen chlorellou a spirulinou, ale aj inymi riasami,mladymi travami a pod.
Len ucinna davka musi byt dostatocna. Pri spiruline by som bral aspon 5 gramov.

90dnova

RNG mna by zaujimalo ake vitaminove doplnky jest pri 90 dnovej diete. jem vela ovocia aj zeleniny nevynechavam ani oriesky, ci strukoviny a aj tak mi vypadavaju vlasy, lamu sa mi nechty a mam na nich biele fliacky.Mala som aj pred dietou tieto problemy no myslela som si ze sa mi to zlepsi tymto stravovanim. Zacala som brat zinok no nebadam zlapsenie. Mam 24 rokov. a este myslis ze je dobre po skonceni diety si kusok oddychnut normalne jest a dalej pokracovat v tomto stravovani ked potrebujem schudnut este cca 10 kg? alebo radsej nemat tu pauzu cez vianoce?

RNG

jozef, na absorbciu do krvi sa podla moznosti veci beru pred jedlom, pokial sa to da. Betaglukan je nedrazdivy, tj mozes ho brat pred jedlom.
C,E selen a zinok mozes miesat dokopy. Selen dokonca podporuje vitamin E.

beauty women

ludkovia, nenasli ste nieco u nas namiesto Super multienzyme od RNG? ale nieco co sa podoba v zlozeni a aj mnozstvu obsiahnutych ucinnych latok , aby bol ucinok aj efektivny?
dakujem za pomoc :)

majo..

ahoj RNG. Ja sa detoxikujem od ortuti DMSA a pri tom je potrebne brat nieco na podporu vylucovania. Podla NAVY-ho mam brat spirulinu s chlorelou. Ja som si kupil spirulinu, ale chlorela je dost draha. Chcem sa ta spytat, ci cisto spirulina bude plnit tuto funkciu, alebo sa mam plesnut po vacku a kupit si aj tu chlorelu. Chcem aby detoxikacia fungovala spravne. Dakujem.

jozef 1

RNG, aké je spravne podávanie betaglukanov, aby ich ucinky boli co najlepsie: pred jedlom, počas jedla alebo po jedle?
A ak mam podavanie vitaminu C, E, selenu a zinku rozdelene na rano, obed a vecer, je mozne tieto 4 zlozky užívať spolu v ramci jednej davky?
Dakujem.

RNG

trochu mlieka nezaskodi. To len vcelke davky a pre starsich ludi su definitivne neodporucane.
Kokteily sa ale daju robit ciste ovocne, z ovocnych stiav a cerstveho ovocia.
Dokonca aj zeleninove.

nina26

Rano som robila synovi kokteil mlieko banan vanilkovy cukor, kedze kravsko mlieko zahlienuje, nahradila som ho sojovym, teraz som si precitala o skodlivosti pravidelnej konzumacie soj. vyrobkov, cim by sa este dalo nahradit mlieko do kokteilu,kedze ho ma rad. Dakujem